Ο Πανναξιακός υποδέχεται το Μαρκόπουλο

admin
18/02/2015 10:35
 
 
 

Στη Νάξο ο Πανναξιακός υποδέχεται το Μαρκόπουλο για το εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 γυναικών βόλεϊ.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού υποδέχεται σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου για την εξ αναβολής λόγω κακοκαιρίας αναμέτρηση τους στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 γυναικών. Θυμίζουμε πως ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 31 Ιανουαρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας καθώς ομάδα του Μαρκόπουλου δεν μπόρεσε να φτάσει στη Νάξο λόγω απαγορευτικού απόπλου πλοίων προς τις Κυκλάδες.

Ο προπονητής του Πανναξιακού, Ατάνας Πετρόφ, έχει στη διάθεση του όλες τις αθλήτριες χωρίς προβλήματα και θα προσπαθήσει για ακόμα μία φορά να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Πανναξιακός είναι αήττητος στην έδρα του περισσότερο από ένα χρόνο, και μετράει μόλις δύο ήττες στο φετινό πρωτάθλημα (από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό εκτός έδρας).

Η έδρα της ομάδας αποδεικνύεται «καυτή» και αναμένεται ο κόσμος της Νάξου να γεμίσει και πάλι το ΔΑΚ «Δημήτρης Περιστεράκης» σήμερα στις 18:30

Πηγή: paon.gr

 

 

(Visited 10 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*