Αθλητές και αθλήτριες από 13 χώρες στο meeting της Μήλου

Newsroom
04/03/2024 13:52
 
 
 

 

Περίπου 70 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του Cyclades Combined event meeting των συνθέτων αγωνισμάτων στίβου στη Μήλο και ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει αθλητές και αθλήτριες από 13 διαφορετικές χώρες.

Για ακόμη μια φορά θα έρθουν να αγωνιστούν στις Κυκλάδες αθλητές από τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ουκρανία, την Τσεχία, την Ιρλανδία και την Ιταλία, ενώ ξεχωρίζουν και οι αθλητές από τη Χιλή και τις ΗΠΑ. Ισχυρό ενδιαφέρον υπάρχει και από αθλητές χωρών που δεν έχουν ξαναεμφανιστεί στους αγώνες, όπως την Ουγγαρία, την Ισλανδία και τη Λετονία.

Στους άνδρες ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής, δύο δεκαθλητές με ρεκόρ πάνω από 8.000 βαθμούς: ο Γάλλος Basile Rolnin (8.205 βαθμούς) και ο Εσθονός Taavi Tsernjanski (8.086 βαθμούς). Στις γυναίκες τέσσερις αθλήτριες συναγωνίζονται με επιδόσεις περίπου στους 5.900-5700 βαθμούς: η Αμερικανίδα Jordan Gray (5.903), η Βρετανίδα Jo Rowland (5702), η Λετονή Krista Sprunde (5658) και η Ουγγαρέζα Szabina Szucs, η οποία μάλιστα αγωνίστηκε και στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου (5.709).

Βέβαια, μέχρι το πρωινό της 11ης Μαΐου, όταν θα δοθεί η εκκίνηση στο πρώτο αγώνισμα του διημέρου, πολλά αναμένεται να αλλάξουν καθώς νέες συμμετοχές θα προστεθούν και ίσως απρόβλεπτοι παράγοντες εμποδίσουν κάποιους άλλους αθλητές (από αυτούς που ήδη γνωρίζουμε) να βρεθούν στην γραμμή της εκκίνησης.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 46 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*