Το διαδικτυακό στοίχημα μέσα από το Bet Builder

Newsroom
09/04/2024 14:01
 
 
 

 

Το Bet Builder είναι ίσως από τις πιο πρόσφατες εφαρμογές που προστέθηκε στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Πλέον οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν ένα στοιχημα συνδυάζοντας αγορές από την ίδια αναμέτρηση. Το παιχνίδι αλλάζει ριζικά πλέον προσθέτοντας επιλογές και εργαλεία στη φαρέτρα των φίλων του στοιχήματος. Γίνεται πιο διαδραστικό και διασκεδαστικό προσελκύοντας όλο και μεγαλύτερο αριθμό παικτών στις online στοιχηματικές πλατφόρμες. Στον μικρό οδηγό που ακολουθεί θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το bet builder στο παιχνίδι σας.

Τι είναι το Bet Builder;

Η επιθυμία των παικτών να έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν περισσότερες από μία αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα κουπόνι εισακούστηκε από τις στοιχηματικές εταιρίες. Μέσα από την εφαρμογή του bet Builder πλέον μπορείτε να προσθέσετε μέχρι και 12 αγορές από έναν και μόνο αγώνα στο παρολί σας απογειώνοντας την τελική του απόδοση. Οι αγορές βέβαια είναι συγκεκριμένες και αφορούν αριθμό γκολ, επιλογές handicap σε τέρματα, κόρνερ ή κάρτες και πολλές ακόμα που εξαρτώνται από τον εκάστοτε bookmaker.

Οι επιλογές που έχει ένας παίκτης στο Bet Builder σίγουρα αλλάζουν από αγώνα σε αγώνα και από άθλημα σε άθλημα. Ο αριθμός τους είναι ωστόσο μεγάλος για να μπορέσετε να κάνετε τις επιλογές σας. Για μία τόσο καινοτόμα προσθήκη είναι πιθανόν να υπάρξουν απορίες. Απαντήσεις θα βρείτε από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του bookmaker που έχετε επιλέξει για το παιχνίδι σας.

Πως θα συμπληρώσω ένα κουπόνι Bet Builder

Η διαδικασία επιλογής της εφαρμογής bet builder είναι πολύ απλή ακόμα και για τους αρχάριους παίκτες. Επιλέγετε αρχικά την αναμέτρηση που έχετε μελετήσει ενδελεχώς και θέλετε να φτιάξετε το bet builder. Ανοίγοντας τις στοιχηματικές αγορές που αφορούν το συγκεκριμένο παιχνίδι θα εμφανιστεί στο μενού το κουμπί του Bet Builder που θα πρέπει να ενεργοποιήσετε. Εκεί θα εμφανιστούν μόνο οι αγορές που μπορείτε να συνδυάσετε στο κουπόνι σας. Μπορείτε να προσθέσετε μέχρι και 12 αγορές σε ένα παρολί, νούμερο που μπορεί να ποικίλει από εταιρία σε εταιρία.

Το παιχνίδι ωστόσο δεν σταματάει εδώ. Ένα κουπόνι bet builder μπορεί να συνδυαστεί με άλλα γεγονότα μεμονωμένα ή bet builder δημιουργώντας κουπόνια με τεράστιες αποδόσεις. Να τονίσουμε πως η γκανιότα σε αυτές τις περιπτώσεις αυξάνει κατακόρυφα δίνοντας ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον bookmaker. Όροι και προϋποθέσεις ενδεχομένως να συνοδεύουν την εφαρμογή bet builder και πρέπει να τους γνωρίζετε για μεγαλύτερη ασφάλεια στο παιχνίδι σας.

Τα πλεονεκτήματα του Bet Builder

Αν και το Bet Builder είναι μία πρόσφατη προσθήκη στις στοιχηματικές πλατφόρμες γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από τους παίκτες. Κυρίως από αυτούς που θέλουν με ένα μικρό ποντάρισμα να σηκώσουν την μπάνκα στον αέρα. Τα πλεονεκτήματα τη συγκεκριμένης εφαρμογής είναι πολλά και αξίζουν την αναφορά μας σε αυτά.

· Διαβάζοντας καλά μία αναμέτρηση μπορείτε να συνδυάσετε περισσότερες από μία αγορές σε ένα κουπόνι.
· Μπορείτε να δημιουργήσετε μία μεγάλη απόδοση επιλέγοντας αγορές από μία και μόνο αναμέτρηση. Επιπλέον η δημιουργία ενός Combo Bet Builder, δηλαδή συνδυασμός 2 ή περισσοτέρων bet builder σε ένα παρολί, απογειώνει την τελική απόδοση σε επίπεδα που αλλάζει δραστικά το παιχνίδι σας.
· Επιτρέπεται ο συνδυασμός του Bet Builder με το Cash out δημιουργώντας τις απαραίτητες συνθήκες για μία νίκη. Προϋπόθεση για να παραμείνει ενεργό το cash out να είναι ενεργές όλες οι αγορές του κουπονιού σας.

Μειονεκτήματα στο Bet Builder

· Έχει κατά καιρούς επισημανθεί πως η καλύτερη στρατηγική στο online στοίχημα είναι τα μονά αποδεκτά παιχνίδια. Εδώ απομακρυνόμαστε από αυτή την κατεύθυνση επιλέγοντας μεγαλύτερο αριθμό αγορών στο κουπόνι μας. Αποτέλεσμα να μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες νίκης του παίκτη κόντρα στους bookmakers.
· Η γκανιότα αυξάνει δραματικά στο bet builder γεγονός που θα πρέπει να σας προβληματίσει. Όσο περισσότερες οι αγορές που προσθέτετε στο παρολί σας τόσο αυξάνει το ποσοστό υπέρ του bookmaker.

Ο συνδυασμός του Bet Builder με το Cash Out είναι μία σύνηθες στρατηγική από την πλευρά των παικτών. Προσφέρει δυνατότητα να κλειδώσετε ένα σημαντικό κέρδος με την επαλήθευση των πρώτων αγορών στο παρολί σας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*