Σεμινάριο κορυφαίων διαιτητών TAE KWON DO στη Σαντορίνη

Newsroom
26/04/2024 12:18
 
 
 

 

Ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο 27 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης το “PARIS 2024 Paralympic Games Top 30 International Referees Training Camp”.

Πρόκειται για το τελικό σεμινάριο των κορυφαίων διεθνών διαιτητών TAE KWON DO, οι οποίοι θα διαιτητεύσουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι που θα διεξαχθούν από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2024.

Κατά την έναρξη των εργασιών του σεμιναρίου τόσο ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WT) κ. Chungwon Choue, όσο και ο Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Ελευθέριος Τζούρος απηύθυναν χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ το παρών έδωσε και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης TAE KWON DO (ETU) κ. Γιάννης Μουρούτσος.

Στο σεμινάριο συμμετέχουν, επίσης, ο Τεχνικός Υπεύθυνος «Παρίσι 2024 Παρολυμπιακοί Αγώνες» κ. Chakir Chelbat, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πάρα TAE KWON DO κ. Usman Dildar, ο Πρόεδρος Διαιτησίας κ. Mohammed Argoubi, ο Αθλητικός Διευθυντής Πάρα TAE KWON DO κ. Olof Hansson και ο Υπεύθυνος Ηλεκτρονικών Συστημάτων κ. Thomas Booser.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία TAE KWON DO και διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία TAE KWON DO, με τον Πρόεδρο Διαιτησίας Πάρα TAE KWON DO 4ης Ευρωπαϊκής Ένωσης TAE KWON DO κ. Κώστα Καλούδη Κώστα να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των Ομοσπονδιών, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, ενώ χορηγοί είναι επίσης το εστιατόριο Idol, τα καταλύματα Caves, το ζαχαροπλαστείο «Ζώτος», η Κάβα Φουστέρης, το εστιατόριο «Πύργος» και η ταβέρνα “Savvas Popeye”.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*