Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα των αθλητικών Σωματείων ανέδειξε μέσα από τον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καρούσης

Newsroom
28/04/2024 01:21
 
 
 

 

«Η χρηματοδότηση του δήμου δε φτάνει ούτε για το μισό μισθό του ενός από τους πολλούς προπονητές που απασχολεί ο Πανναξιακός ΑΟ»

Για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά Σωματεία των νησιών και της Νάξου ειδικότερα, κυρίως για τα συνεχόμενα ταξίδια τους ώστε να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, μίλησε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος του Παναξιακού Α.Ο. Δημήτρης Καρούσης.

Όπως είπε, τα οικονομικά προβλήματα των Ναξιώτικων αθλητικών σωματείων είναι τεράστια και καταβάλλονται συνεχόμενες προσπάθειες μέσω επιχορηγήσεων από επιχειρηματίες ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτά. Τόνισε ότι η επιδότηση των 500 ευρώ το μήνα που προσφέρει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων είναι μηδαμινή «και δε φτάνει ούτε για το μισό μισθό του ενός από τους πολλούς προπονητές που απασχολεί ο Πανναξιακός ΑΟ».

Ο κ. Καρούσης πρότεινε, στο πρόγραμμα της τουριστικής προβολής του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να περάσει χρηματοδότηση για τα αθλητικά Σωματεία τα οποία διαφημίζουν το νησί με τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Τέλος επεσήμανε ότι θα πρέπει με κάθε τρόπο να ενισχύονται οικονομικά τα αθλητικά σωματεία ώστε να μπορούν να αντεπεξέρχονται στις ανάγκες τους και να προσελκύουν όλο και περισσότερα παιδιά, να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 148 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*