Την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού συνεχάρη ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης

admin
18/12/2014 09:11
 
 
 

Με σημερινή δήλωσή του, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης συνεχάρη τις 

αθλήτριες, τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού για την πρόκρισή τους στους 16 του CEV Challenge Cup.

«Σε μια περίοδο γενικευμένης κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, η επιτυχία της Ναξιώτικης ομάδας, στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας και αποδεικνύει περίτρανα ότι η δουλειά, το πείσμα και η επιμονή που χαρακτηρίζουν την ομάδα Βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού, είναι οι καθοριστικοί παράγοντες της κάθε επιτυχίας.

Αναγνωρίζω ότι η σπουδαία αυτή  πρόκριση είναι η επιβράβευση των προσπαθειών που έχετε καταβάλει, και νικώντας αντιπάλους, κόπωση και ταλαιπωρία καταφέρατε να μας κάνετε υπερήφανους, πρώτα τη Νάξο και στη συνέχεια όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Με την επιτυχία σας δημιουργείτε πρότυπα και αποδεικνύετε ότι το νεανικό πνεύμα σε συνδυασμό με την επίμονη προσπάθεια μπορεί να μεγαλουργήσει.

Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Η συμπαράσταση  και οι ευχές όλων στις προσπάθειές σας  είναι δεδομένη».

 

(Visited 7 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.