Την Ηλιούπολη αντιμετωπίζει ο Πανναξιακός την Κυριακή στο ΔΑΚ Νάξου

admin
21/02/2015 12:54
 
 
 

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης την Κυριακή στις 15:00 στο ΔΑΚ Νάξου «Δημ. Περιστεράκης».


Μετά την απώλεια βαθμού την περασμένη Τετάρτη από το Μαρκόπουλο, ο Πανναξιακός χρειάζεται μόνο νίκη ώστε να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα αλλά και να διασφαλίσει έστω την δεύτερη θέση, κάτι που θα του δώσει πλεονέκτημα έδρας στα play-off του πρωταθλήματος.


Στις περιπτώσεις ισοβαθμίας είτε με Ολυμπιακό είτε με Παναθηναϊκό ο Πανναξιακός βρίσκεται σε δυσμενή θέση καθώς η μεγάλη διαφορά πόντων στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να καλυφθεί, αλλά και με τον Παναθηναϊκό, που έχει πάρει ένα σετ περισσότερο στις μεταξύ μας αναμετρήσεις να υπερτερεί έναντι του Πανναξιακού.


Όλα δείχνουν λοιπόν, πως ο Πανναξιακός θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του και χωρίς άλλη απώλεια βαθμού. Ο προπονητής της ομάδας, Ατάνας Πετρόφ, έχει στη διάθεση του όλες τις αθλήτριες με την Παναγιώτα Διώτη να συνεχίζει να έχει μικρές ενοχλήσεις στο γόνατο από τον πρόσφατο τραυματισμό της.


Ο αγώνας ξεκινάει στις 3 το μεσημέρι κάτι που ίσως θεωρηθεί αρνητικό για την προσέλευση των οπαδών της ομάδας στο γήπεδο καθώς την ίδια ώρα πραγματοποιείται και η αποκριάτικη παρέλαση των καρναβαλικών εκδηλώσεων του δήμου.
 

Η διοίκηση της ομάδας κάνει έκκληση στους φιλάθλους να γεμίσουν το ΔΑΚ και να υποστηρίξουν την ομάδα. Ο κόσμος είναι ο 7ος παίχτης του Πανναξιακού όπως πολλές φορές έχουν δηλώσει διοίκηση και αθλήτριες, και τον έχουμε ανάγκη.

 

Πηγή: paon.gr 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*