RUN GREECE ΣΥΡΟΣ 2024: Αγώνες δρόμου στην Ερμούπολη το Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Newsroom.
02/10/2024 12:20
 
 
 

 

Ο δήμος Σύρου – Ερμούπολης, ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, διοργανωτές του RUN GREECE ΣΥΡΟΣ 2024, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τους αγώνες δρόμου RUN GREECE ΣΥΡΟΣ και να παρακολουθήσετε τη βράβευση των νικητών και νικητριών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024, στις 19:00, στην Ερμούπολη Σύρου, με εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Μιαούλη, μπροστά από το Δημαρχείο Σύρου – Ερμούπολης.

Η πρόσκληση του δήμου Σύρου – Ερμούπολης:

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολη, ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, διοργανωτές του RUN GREECE ΣΥΡΟΣ 2024, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, και Μεγάλο Χορηγό την ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τους αγώνες δρόμου RUN GREECE ΣΥΡΟΣ και να παραβρεθείτε στην βράβευση των νικητών και νικητριών.

Οι αγώνες θα διεξανθούν στην Ερμούπολη Σύρου, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 19.00, με εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Μιαούλη, μπροστά από το Δημαρχείο Σύρου – Ερμούπολης.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Οι Διοργανωτές – Συνδιοργανωτές Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ΣΕΓΑΣ, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*