Αντιδήμαρχος Θήρας Λευτέρης Τζούρος: Μεγάλα αθλητικά ονόματα και δράσεις για τη νέα γενιά στο 7ο Santorini Experience

Newsroom
03/10/2024 23:19
 
 
 

 

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Θήρας, Λευτέρης Τζούρος, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Aegean Voice «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη, όπου μίλησε για την επιστροφή του Santorini Experience για 7η χρονιά, από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου 2024.

Ο κ. Τζούρος ανέφερε πως φέτος η διοργάνωση είναι πιο πλούσια από ποτέ, με πολλές παράλληλες δράσεις που απευθύνονται κυρίως στη νέα γενιά του νησιού, με στόχο να προωθήσει υγιή αθλητικά πρότυπα.

«Φέτος, έχουμε εμπλουτίσει το πρόγραμμα με μαθήματα taekwondo από τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο, μαθήματα μπάσκετ με τους Γιώργο Πρίντεζη και Joe Arlauckas, καθώς και παιδικό τρέξιμο με τον Περικλή Ιακωβάκη. Οι νέοι του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με σπουδαίες αθλητικές προσωπικότητες», τόνισε ο αντιδήμαρχος.

Ο κ. Τζούρος εξήγησε πως επιλέχθηκαν αθλητές με σημαντική πορεία και διεθνείς διακρίσεις, οι οποίοι θα μπορέσουν να εμπνεύσουν τα παιδιά με το παράδειγμά τους. Επιπλέον, ανέφερε ότι, πέρα από τις αθλητικές δράσεις, το Santorini Experience προωθεί και την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού, συνδυάζοντας τον αθλητισμό με το μοναδικό τοπίο και την ιστορία της Σαντορίνης.

Η ανταπόκριση από τους κατοίκους, και ειδικά από τη νέα γενιά, είναι ενθουσιώδης, με τη συμμετοχή στα αθλητικά σωματεία να αυξάνεται κάθε χρόνο, σημείωσε ο αντιδήμαρχος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον του αθλητισμού στη Σαντορίνη. «Στόχος μας είναι το Santorini Experience να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να αναδεικνύει το νησί μας σε διεθνές επίπεδο», κατέληξε ο κ. Τζούρος.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 17 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*