Η Σύρος έβαλε το πιο εύστοχο καλάθι ανθρωπιάς!

admin
27/02/2015 06:42
 
 
 

Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας, που έδειξε την ευαισθησία και την ανθρωπιά της συριανής κοινωνίας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχή χρονιά, μεταξύ των παλαιμάχων του Άρη Σύρου με την ομάδα των τοπικών ΜΜΕ και των καλλιτεχνών.

Ο Συριανός κόσμος, οι παλαίμαχοι, η ομάδα των ΜΜΕ της Σύρου, οι καλεσμένοι καλλιτέχνες, οι κριτές, οι διαιτητές, οι χορηγοί, οι ακαδημίες του Άρη ήταν όλοι στην Α’ κλειστή αίθουσα του «Δημήτριος Βικέλας» στην Ερμούπολη της Σύρου, βάζοντας το μεγαλύτερο καλάθι ανθρωπιάς.

Ο αγώνας διεξήχθη σε μια όμορφη ατμόσφαιρα και σε φιλικό πνεύμα ανάμεσα σε όλους τους αγωνιζόμενους, ενώ την εκδήλωση άνοιξαν οι ακαδημίες του Άρη Σύρου, το μέλλον του Συριανού μπάσκετ.

Στην εκδήλωση από πλευράς καλλιτεχνών, συμμετείχαν οι Κυριακός Κυανός, Στέφανος Δημοσθένους, Αλέξανδρος Παρθένης, ο Zeraw των Vegas και η Κατερίνα Θάνου. Ιδιαίτερο χρώμα και παλμό έδωσε η μασκότ του μπασκετικού Παναθηναϊκού “Mr Green” ο οποίος μοίρασε δώρα στο κόσμο ενώ αρκετές φορές «έπαιξε» με τους παίκτες, άλλα και τον κόσμο.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου οι διοργανωτές βράβευσαν αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι έχουν τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αθλητισμό. Ανάμεσά τους και 3 συριανοί που έχουν κάνει υπερήφανο το νησί μας εντός και εκτός και Ελλάδος. Πρόκειται για τους Αντώνη Μπουγιούρη, Αναστασία Φουτσιτζίδου και Μιχάλη Λιγνό.

Τιμώμενο πρόσωπο, μια προσκεκλημένη που έχει γράψει την δική της ιστορία, η αθλήτρια του στίβου Κατερίνα Θάνου. Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Παρθένης, σε μία ιδιαίτερα συμβολική κίνηση, έριξε δέκα τρίποντα δίνοντας 20 ευρώ για κάθε εύστοχο και 10 ευρώ για κάθε άστοχο σουτ στον σκοπό του φιλανθρωπικού (περιττό να πούμε ότι το ποσό που έδωσε ήταν μεγαλύτερο απ’ αυτό που προέκυψε από τα σουτ).

Στο τέλος οι διοργανωτές άφησαν μια βράβευση έκπληξη, καθώς αισθάνθηκαν την ανάγκη να βραβεύσουν ένα άνθρωπο και μετά επιχειρηματία που τους στάθηκε δίπλα τους σε αυτό το μεγάλο καλάθι ανθρωπιάς, τον κ. Ρένο Φρέρη.

Για την ιστορία και μόνο τα ΜΜΕ της Σύρου με τους καλλιτέχνες κέρδισαν το παιχνίδι ενώ πήραν προβάδισμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 2-1 νίκες!

Επίσης, μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε τραπέζι στο Αsports bar and dinner, όπου νικητές και ηττημένοι πέρασαν μία μαγευτική βραδιά ενώ η συνέχεια άνηκε στα ΜΜΕ και τους καλλιτέχνες που… νυχτοπερπάτησαν πανηγυρίζοντας την μεγάλη τους νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όλοι οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και φώναξαν δυνατά το όνομα της Σύρου, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή που τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων καθώς και στο Σύλλογο ΑΜΕΑ ''ΔΙΚΑΙΩΜΑ''.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στους προσκεκλημένους (Δημοσθένους, Zeraw, Παρθένη, Κυανό, Θάνου, Mr Green) που άφησαν τις υποχρεώσεις τους και έβαλαν και αυτοί με την σειρά τους αυτό το τεράστιο καλάθι ανθρωπιάς.

Ραντεβού στο 4ο Φιλανθρωπικό….

(Πηγή κειμένου και φωτό: cyclades24.gr)

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*