Κώστας Μανωλάς: Ο διεθνής αμυντικός στον Πανναξιακό ΑΟ – Η μεγαλύτερη μεταγραφή στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο

Newsroom
16/10/2024 21:21
 
 
 

 

Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την ένταξη του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά στην ανδρική ομάδα του συλλόγου. Ο Μανωλάς, ένας από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες αμυντικούς, επιστρέφει στην ενεργό δράση, αυτή τη φορά για να ενισχύσει την ομάδα του τόπου καταγωγής του, της Νάξου.

Ο Κώστας Μανωλάς έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή ποδοσφαιρική πορεία, φορώντας τις φανέλες ιστορικών συλλόγων, όπως η Α.Ε.Κ., ο Ολυμπιακός, η Roma και η Napoli. Παράλληλα, έχει τιμήσει την Ελλάδα με την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα, τόσο στην Ελπίδων όσο και στην Ανδρών, κερδίζοντας τον θαυμασμό όχι μόνο των Ελλήνων φιλάθλων αλλά και της ευρύτερης ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής σκηνής.

Η απόφαση του Μανωλά να επιστρέψει στη Νάξο και να αγωνιστεί με τον Πανναξιακό αποτελεί σημαντική ενίσχυση για την ομάδα, ενώ ενδυναμώνει τον δεσμό του με τον τόπο καταγωγής του, όπου έχει επιλέξει να ζει με την οικογένειά του.

Ο Πανναξιακός ΑΟ, μέσω της επίσημης ανακοίνωσής του, καλωσόρισε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα, εκφράζοντας τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια της μεγάλης οικογένειας του Πανναξιακού για αυτήν την εξέλιξη. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Κώστα, καλώς όρισες! Η συνέχεια στα γήπεδα!».

Η προσθήκη του Μανωλά αποτελεί ορόσημο για τον Πανναξιακό, καθώς η παρουσία ενός τόσο σπουδαίου παίκτη θα δώσει νέα πνοή στην προσπάθεια της ομάδας για τη φετινή σεζόν. Οι φίλαθλοι ανυπομονούν να δουν τον διεθνή αμυντικό να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα γήπεδα, υποστηρίζοντας την ομάδα του με την εμπειρία και το ταλέντο του.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 225 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*