12-1 κέρδισε ο Πανναξιακός τον Μαρπησσαϊκό – 5 γκολ στην πρώτη του συμμετοχή ο Μανωλάς (video)

Newsroom
20/10/2024 20:51
 
 
 

 

Τελικό Αποτέλεσμα του αγώνα Πανναξιακός Α.Ο. – Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός 12-1

Τα σάρωσε όλα σήμερα η ομάδα της Νάξου που  αναδείχθηκε νικήτρια με το εντυπωσιακό σκόρ 12-1 στον αγώνα του πρωταθλήματος Κυκλάδων, που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγερσανίου, με αντίπαλο τον Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησαϊκό.

Σκόρερ για την ομάδα ήταν ο Κώστας Μανωλάς στο 2’, 8’, 12’, 20’, 34’, ο Γιαννακόπουλος στο 15’, 25’, 51’, 66’, ο Pinto στο 31’, ο Μανθόπουλος ο στο 42’ και ο Βαλέτας στο 50’.

Αλήθεια πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο; Αν δεν γνωρίζεις τότε δες τι έκανε ο Κώστας Μανωλάς στο ντεμπούτο του με τον Πανναξιακό.

Επιστρέφοντας στην ομάδα που αναδείχθηκε, τον Πανναξιακό, ο Κώστας Μανωλάς έκανε το καλύτερο δώρο στους εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους που ήρθαν στο γήπεδο για να θαυμάσουν έναν αστέρα του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, σε έναν ρόλο που δεν τον είχαμε δει μέχρι σήμερα στα σαλόνια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αυτόν του Σέντερ Φορ, ο Μανωλάς σκόραρε 5 γκολ εναντίον του Μαρπησσαϊκού και βέβαια σε ένδειξη fair play ζήτησε να βγει αλλαγή μόλις στο 34ο λεπτό.

Φυσικά, κέρδισε το χειροκρότημα, αφού σε μία επίδειξη υψηλής τεχνικής έδειξε πως σκοράρεις χωρίς να ανεβάσεις στροφές.

Να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει η παρουσία του στον Πανναξιακό, καθώς μέχρι τώρα ο κόσμος της ομάδας έχει μείνει στον ενθουσιασμό και οι μικροί φίλοι στα αυτόγραφα και τις φωτογραφίες, τις οποίες σημειωτέων δεν αρνήθηκε σε κανέναν.

Το sportcyclades δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την πρεμιέρα και παρά τις δύσκολες συνθήκες εργασίας στο γήπεδο του Αγερσανίου κατάφερε να καταγράψει τα 5 γκολ του Κώστα Μανωλά.

Απολαύστε τα 5 γκολ….

Πηγή: sportcyclades.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 7 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*