Διαμαρτυρία του Πανναξιακού Α.Ο. για «προκλητικά εχθρική διαιτησία» εις βάρος του

admin
18/12/2014 13:08
 
 
 

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία προς την ΕΠΣ Κυκλάδων, την Επιτροπή Διαιτησίας

 και τα ΜΜΕ έστειλε η διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο., η οποία κάνει λόγο για «προκλητικά εχθρική διαιτησία» εις βάρος του. Η Διοίκηση κατονομάζει, μάλιστα, συγκεκριμένο διαιτητή, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα ανεχτεί «ευτελείς πρακτικές και “πονηρές” συμπεριφορές» που θίγουν την ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων με τα ιδιαίτερα γεωγραφικά χαρακτηριστικά και τη νησιωτικότητα οι διαιτητές αμείβονται με έξοδα των σωματείων προκειμένου να διευθύνουν τους αγώνες και να εποπτεύουν την τήρηση των κανονισμών. Κατά συνέπεια θα πρέπει οι αμειβόμενοι διαιτητές να σέβονται τον κόπο των αθλητών και των παραγόντων και να γνωρίζουν άψογα τους κανονισμούς.

Στον αγώνα που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Καμαρίου το Σάββατο 13/12/2014 μεταξύ των ομάδων Θύελλας Καμαρίου – Πανναξιακού Α.Ο. η τριάδα των διαιτητών δεν σεβάστηκε σε καμία περίπτωση τον κόπο των αθλητών μας, την μεγάλη ιστορία του συλλόγου μας και είναι σίγουρο ότι ή δεν γνώριζε τους κανονισμούς ή τους γνώριζε αλλά δεν τους εφάρμοσε λόγω σκοπιμότητας. Ο κ. Μενδρινός και οι βοηθοί του δεν καταλόγισαν τουλάχιστον τρία πέναλτι υπέρ της ομάδας μας (τα δύο από αυτά ήταν και περίπτωση κόκκινης κάρτας εις βάρος των αμυντικών του Καμαρίου), ακύρωσε κανονικό γκολ ως οφσάιντ και προέβη σε σωρία λανθασμένων αποφάσεων και για τα δυο σωματεία, καθορίζοντας με αυτόν τον τρόπο το τελικό αποτέλεσμα σε σημαντικό βαθμό.

Αναγκαζόμαστε να προβούμε σε αυτήν την ανακοίνωση-διαμαρτυρία καθώς είναι το τέταρτο ματς σε σύνολο εννέα αγώνων που αντιμετωπίζουμε προκλητικά εχθρική διαιτησία, ενώ ταυτόχρονα ο κ. Μενδρινός που είναι πρόεδρος της επιτροπής διαιτητών Κυκλάδων έχει δείξει, χρόνια τώρα, τα αισθήματά του για την ομάδα του Πανναξιακού και συνεχίζει να το κάνει με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο από τις θέσεις που υπηρετεί.

Αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες της εποχής μας, είμαστε έτοιμοι να πρωτοπορήσουμε αναδεικνύοντας αξίες και προτείνοντας λύσεις στα προβλήματα που ο αθλητισμός και η κοινωνία μας αντιμετωπίζει. Παράλληλα όμως, δεν θα ανεχτούμε ευτελείς πρακτικές εις βάρος μας και «πονηρές» συμπεριφορές που μας θίγουν. Απαιτούμε σεβασμό ανάλογο με τη τεράστια συνεισφορά του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. στον Κυκλαδίτικο αθλητισμό.

Εάν κάποιοι έχουν στο μυαλό τους την εξόντωση του Πανναξιακού, θα βρουν απέναντί τους όχι μόνο την Πανναξιακή οικογένεια, αλλά και όλους τους υγιώς σκεπτόμενους στο χώρο του αθλητισμού. Αρκετή κακοδαιμονία και μιζέρια υπάρχει γύρω μας. Ας απομονώσουμε επιτέλους όσους επιζητούν ακόμα περισσότερη…

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.