Όλα έτοιμα για την αναμέτρηση του Πανναξιακού με την Ουραλόσκα

admin
02/03/2015 16:32
 
 
 

Η εκπληκτική φετινή πορεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ δεν έχει τέλος, καθώς έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα play-off του Ελληνικού πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, έχει ήδη προκριθεί στο final-4 του κυπέλλου Ελλάδας, και συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία διεκδικώντας την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην φετινή διοργάνωση του challenge cup.

Ο Πανναξιακός είναι μέσα σε όλους τους φετινούς στόχους του και με το παραπάνω, καθώς η παρθενική συμμετοχή της ομάδας και η πορεία της στο ευρωπαϊκό κύπελλο ήταν κάτι περισσότερο από ανέλπιστη. Έχοντας βγάλει εκτός της διοργάνωσης την Μινσκ Λευκορωσίας, την Ελβετική Νοσατέλ και τη Γαλλική Λε Καννέ, σειρά έχει η ρωσική Ουραλόσκα από το Εκατερίνεμπουρκ της Σιβηρίας.

Η ομάδα που (αντικειμενικά) χαρακτηρίζεται η ομορφότερη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ευρώπης, έχοντας στο ιστορικό της 8 champions league (1981, 1982, 1983, 1987, 1989, 1990, 1994, 1995) και συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ανελλιπώς έφτασε σήμερα το μεσημέρι στις 4 η ώρα στη Νάξο, για να υπερασπιστεί τον τίτλο του φαβορί, απέναντι στον Πανναξιακό.

Το ομορφότερο νησί των Κυκλάδων λοιπόν είναι έτοιμο να υποδεχτεί την ομορφότερη ομάδα βόλεϊ, και δεν θα μπορούσε τίποτα άλλο παρά να βάλει τα «γιορτινά» του, και να ταξιδέψει ακόμα μία φορά την Νάξο σε όλη την Ευρώπη διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας και τον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Οι αθλήτριες της Ουραλόσκα που έρχονται στη Νάξο είναι:

3 Ρουσάκοβα Εκατερίνα
4 Τσέρνοβα Εκατερίνα
6 Ζαράσκο Ιρίνα
8 Τζάκ Σίνιντ
9 Πισαρένκο Ντάρια
11 Ματιένκο Άννα
12 Σαφόνοβα Βαλέρια
13 Ιλιτσένκο Ξένια
17 Μαλόφεβα Λιουντμίλα
19 Οστρόφτσαγια Ντάρια

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων έχει οριστεί από την διοργανώτρια CEV για την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 19:00 το απόγευμα και όλα είναι έτοιμα για έναν αγώνα γιορτή και διαφήμιση του αθλητισμού. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Σλοβάκος SEIFRIED Marko και η Σλοβένα NIKLOVA Jana.

Πηγή: paon.gr

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*