Στην Ρωσία ο Πανναξιακός για τη ρεβάνς

admin
12/03/2015 09:25
 
 
 

Στην πρώτη της συμμετοχή στα ευρωπαϊκά σαλόνια η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού διέγραψε μία πορεία απολύτως επιτυχημένη φθάνοντας στην φάση των οκτώ καλύτερων ομάδων της διοργάνωσης αφού πρώτα έβγαλε εκτός του challenge cup την Μινσκ Λευκορωσίας, την Νοσατέλ Ελβετίας και την γαλλική Λε Καννέ.

Οι «βασίλισσες του Αιγαίου» μάγεψαν ολόκληρη την Ευρώπη με την καταπληκτική πορεία τους και συνεχίζουν. Στο δρόμο τους βρέθηκε η πολυνίκης του θεσμού Ουραλότσκα, του Νικολάι Καρπόλ και των 8 champions league. Στον πρώτο αγώνα στη Νάξο, τα κορίτσια του Πανναξιακού κοίταξαν στα μάτια τις πανύψηλες Ρωσίδες και ειδικά το πρώτο σετ θα μπορούσαν να το τελειώσουν υπέρ τους. Η εντός έδρας αναμέτρηση τελείωσε με την ομάδα του Καρπόλ να έχει κερδίσει 3-0 και σχεδόν να έχει περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια του Πανναξιακού βρίσκονται ήδη στην έδρα της Ουραλότσκα και θα αναμετρηθούν με την τοπική ομάδα σήμερα στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Ο προπονητής της ομάδας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τις αθλήτριες του και η ομάδα θα αγωνιστεί δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της για μία καλή εμφάνιση.

Θυμίζουμε πως για να προκριθεί ο Πανναξιακός στην επόμενη φάση του Challenge cup χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να πάει τον αγώνα στο χρυσό σετ.

Πηγή: paon.gr

 
(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*