Η γιορτή του βόλεϊ ξεκινά στη Σύρο!

admin
12/03/2015 14:27
 
 
 

Σήμερα το βράδυ αναμένεται να φτάσουν στη Σύρο οι αποστολές των ομάδων που συμμετέχουν στο FINAL 4 του κυπέλλου Volley Ανδρών.

Οι αθλητές και οι παράγοντες του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π και του Α.Ο. Κηφισιάς έρχονται στη Σύρο δύο ημέρες νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων, αποδεικνύοντας έτσι τη σημασία που προσδίδουν στη διοργάνωση και την αγωνιστικότητά τους να διεκδικήσουν, μαζί με τον Φοίνικα Σύρου, το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εν των μεταξύ, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος απέστειλε επίσημη πρόσκληση προς τον υφυπουργό και τον Γ.Γ. Αθλητισμού κ.κ. Σταύρο Κοντονή και Ιούλιο Συναδινό αντίστοιχα, προκειμένου να παραστούν στους αγώνες του FINAL 4 που θα διεξαχθούν στις 14 και 15 Μαρτίου.

Όπως τονίζει στη σχετική επιστολή του ο κ. Λεονταρίτης, «η παρουσία των κυβερνητικών αξιωματούχων στη μεγάλη αυτή γιορτή του volley θα τιμήσει και θα στηρίξει την προσπάθεια της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης για μόνιμη διεκδίκηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού».

          

Σύσκεψη για τα μέτρα τάξης

Σύσκεψη με θέμα τα μέτρα τάξης, ενόψει της διεξαγωγής των αγώνων του FINAL 4, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του κ. Λεονταρίτη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Μαραγκός, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων κ. Βελέντζας, ο Διευθυντής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Μπακοδήμος και οι υπεύθυνοι των ομάδων που συμμετέχουν στο FINAL 4.

Νωρίτερα σήμερα αφίχθη στο νησί το πρώτο κλιμάκιο από τα στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, καθώς και οι εκπρόσωποι της εταιρείας που έχει αναλάβει την ευθύνη για την τοποθέτηση των πινακίδων LED για τη διαφημιστική προβολή κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Παράλληλα, συνεχίζεται και σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων των αγώνων από τις  17:00 μέχρι τις 20:30 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το μεσημέρι.

Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων ενημερώνει τους φιλάθλους ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά διαθέσιμα εισιτήρια τα οποία θα διατίθενται από το κλειστό γήπεδο της Σύρου «Δημήτριος Βικέλας». 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*