Αδειάζει τον Πανναξιακό ο Πανθηραϊκός – Τι απαντά ο ΑΟ Σύρου

admin
19/04/2015 22:39
 
 
 

“Αδειάζει” τον Πανναξιακό με ανακοίνωση που δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Πανθηραϊκός ΑΟ. σχετικά με τη σκληρή “κοινή” ανακοίνωση – διαμαρτυρία προς την ΕΠΣ Κυκλάδων…

Η διοίκηση του Πανθηραϊκού επισημαίνει ότι η εν λόγω ανακοίνωση δεν έχει συνταχθεί, δεν έχει υπογραφεί και δεν έχει αποσταλεί στην ΕΠΣ Κυκλάδων και στα ΜΜΕ από τον Πανθηραϊκό! 

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού που υπογράφεται από τον πρόεδρο του Νίκο Καμπουράκη: “Σας γνωρίζουμε ότι η δημοσιευμένη Κοινή Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία Πανναξιακού και Πανθηραϊκού δεν έχει συνταχθεί – δεν έχει υπογραφεί – ούτε έχει αποσταλεί σε Μ.Μ.Ε και Ε.Π.Σ. Κυκλάδων από την Διοίκηση του Σωματείου μας. Υπήρξε  τηλεφωνική επικοινωνία μόνο όσο αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων ημιτελικής και τελικής φάσης, μεταξύ των προέδρων των δύο σωματείων.

Επίσης δεν συμφωνούμε με τους αναφερόμενους χαρακτηρισμούς που αφορούν παράγοντες της Ε.Π.Σ.Κ.

Αναγνωρίζουμε ότι, πιθανώς από τυχαίο γεγονός, πράγματι οι ομάδες Α.Ο Σύρου και Α.Ο Μυκόνου έχουν ευνοηθεί, αφού έχουν  στην διάθεσή τους τέσσερις παραπάνω ημέρες να προετοιμαστούν για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος, σε σχέση με την ομάδα μας και την ομάδα του Α.Ο Πανναξιακού. Ως αποτέλεσμα, τόσο η ομάδα μας όσο και ο Α.Ο Πανναξιακός αισθάνονται αδικημένοι.

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο θα συμφωνούσε, και παράλληλα προτείνει, εφόσον είναι εφικτό και με έγκριση της Ε.Π.Ο, οι αγώνες της ημιτελικής φάσης να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25/04/2015 και ο τελικός την Τετάρτη 29/04/2015″.

 

Κυνηγοί… φαντασμάτων και δολοπλοκιών

Ωστόσο στην αντεπίθεση περνά ο ΑΟ Σύρου που απαντά στην κοινή (?) ανακοίνωση Πανναξιακού και Πανθηραϊκού που τους χαρακτηρίζει “κυνηγούς φαντασμάτων και δολοπλοκιών”

Πιο αναλυτικά το σωματείο της Σύρου στην απάντηση του αναφέρει τα εξής: 

“Για άλλη μια χρονιά οι κυνηγοί… φαντασμάτων και δολοπλοκιών έκαναν την εμφάνισή τους βλέποντας παντού συνομωσίες εις βάρος τους.

Προφανώς και σύμφωνα με τα όσα αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας, το πρόβλημά σας είναι ΜΟΝΟ με τα σωματεία της Σύρου. Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα, επειδή μόνο μια ομάδα από το νησί είναι στην τελική τετράδα θα μπορούσατε να αναφέρετε και το όνομά της. Α.Ο. Σύρου δηλαδή! Ας το λέγατε κύριοι! Δεν θα είχατε πρόβλημα με τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων!

Επειδή λοιπόν η μεμψιμοιρία ποτέ δεν ήταν χαρακτηριστικό μας, δηλώνουμε τόσο προς την ΕΠΣ Κυκλάδων όσο και προς τα υπόλοιπα σωματεία της τελικής τετράδας, ότι είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε όποια μέρα ή ώρα επιθυμείτε ώστε να προετοιμαστείτε καλύτερα.

Αφού είστε τόσο σίγουροι ότι υπάρχει δόλος για την απόφαση να διεξαχθούν οι ημιτελικοί την Τετάρτη 22 Απριλίου (μόλις τέσσερις μέρες μετά τον τελευταίο αγώνα σας) βγάλτε εσείς το πρόγραμμα κι εμείς ακολουθούμε. Απλά ειδοποιήστε μας…”.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*