Καταπέλτης ο ΑΠΑΣ για Πανναξιακό ΑΟΝ (μπάσκετ): Τον κατηγορεί για “στημένο παιχνίδι”

admin
26/04/2015 22:43
 
 
 
ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”: Πρωταθλητής 2013-2014

Για στημένο παιχνίδι κατηγορεί τον Πανναξιακό ΑΟΝ (μπάσκετ ανδρών) ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, με μοναδικό σκοπό να αποκλείσει την Απεραθίτικη ομάδα από το final4…


Όπως ισχυρίζεται ο ΑΠΑΣ σε ανακοίνωση – καταπέλτη κατά του Πσνναξιακού, ήταν αδύνατον να χάσει η “πάνοπλη” ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού από την “αποδεκατισμένη” Σαντορίνη, γεγονός που ως αποτέλεσμα είχε τον αποκλεισμό του ΑΠΑΣ από το final4 λόγω διαφοράς πόντων στους μεταξύ τους αγώνες!

Ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” καλεί το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ να παραιτηθεί ή να τιμωρήσει τους υπαίτιους της “απαράδεκτης αυτής στάσης”. Καλεί επίσης παίκτες και προπονητές του τμήματος μπάσκετ αν δεν έχουν σχέση “με τέτοιου είδους πρακτικές” να απομακρυνθούν από το Σωματειο, αλλά και το φίλαθλο κόσμο να πάρει θέση για το συμβάν… 

Ως σωματείο και ως μέλη του Δ.Σ. του ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να κερδίζουμε και να χάνουμε με Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Ι Α. Δεν έχουμε μάθει όμως να χρησιμοποιούμε αήθεις τακτικές, ούτε να μας τις επιβάλλουν. Ο φόβος αυτών που επέλεξαν τους αντιπάλους τους, μας τιμά” καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΠΑΣ.

 

Αναλυτικότερα ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

Σήμερα, Κυριακή 26 Απριλίου 2015, πραγματοποιήθηκε η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Ανδρικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων. 

Η αγωνιστική περιελάμβανε τα παιχνίδια: Πανναξιακός ΑΟΝ – Α.Ε. Σαντορίνης και ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» – Α.Ο. Πάρου. 
Η νίκη της Σαντορίνης επί του Πανναξιακού στη Νάξο και των Φαναριών επί της Πάρου, είχε ως αποτέλεσμα την τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της βαθμολογίας μεταξύ Πανναξιακού, Σαντορίνης και Φαναριών, και τον αποκλεισμό των Φαναριών από το final-four λόγω διαφοράς πόντων στους μεταξύ μας αγώνες. 
Η αποδεκατισμένη Σαντορίνη «κατάφερε» και κέρδισε τον σχεδόν πάνοπλο Πανναξιακό, σε ένα παιχνίδι-παρωδία που διακωμωδεί το άθλημα.

Για τα παραπάνω:

Καλούμε τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν., που με αξιοπρέπεια διεκδικήσατε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας στην Α1 Βόλεϊ γυναικών, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα μία μεγαλειώδη πορεία στην Ευρώπη, διδάσκοντας στα μικρά παιδιά των ακαδημιών το «ευ αγωνίζεσθαι» και την ευγενή άμιλλα, να παραιτηθείτε ή να τιμωρήσετε τους υπαίτιους της προαναφερθείσας απαράδεκτης στάσης.

Καλούμε τους παίκτες και τους προπονητές του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Πανναξιακού Α.Ο.Ν., οι οποίοι θεωρείτε ότι θίγεστε και ότι δεν έχετε σχέση με τέτοιου είδους πρακτικές, να απομακρυνθείτε από το Σωματείο, εκδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αποστροφή σας.

Καλούμε το φίλαθλο κόσμο του Πανναξιακού να πάρει θέση για το γεγονός που προσβάλλει την ιστορία του σωματείου τους.

Η σιωπηρή αποδοχή και η αδιαφορία, σας καθιστά συμμέτοχους και συνυπεύθυνους.

Ως σωματείο και ως μέλη του Δ.Σ. του ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να κερδίζουμε και να χάνουμε με Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Ι Α. Δεν έχουμε μάθει όμως να χρησιμοποιούμε αήθεις τακτικές, ούτε να μας τις επιβάλλουν. Ο φόβος αυτών που επέλεξαν τους αντιπάλους τους, μας τιμά.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*