Δημήτρης Καρούσης: Καμπάνια του Πανναξιακού ΑΟ ενάντια στο αλκοόλ (ηχητικό)

 
 
 

karousis 1

«Βοηθώντας τον αθλητισμό προστατεύεις τα παιδιά, γιατί κάθε παιδί που κάνει εγγραφή σε ένα αθλητικό σωματείο, απευθείας γλιτώνει από τον αλκοολισμό και τις κακές συνήθειες». Αυτό είναι το μήνυμα που πέρασε μέσα από το naxostimes.gr ο αντιπρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟ, διαφημιστής Δημήτρης Καρούσης, ενόψει της νέας καμπάνιας που ξεκίνησε το Σωματείο ενάντια στο αλκοόλ και τις κακές συνήθειες.

Ο κ. Καρούσης κάλεσε τους πολίτες και τους φορείς της Νάξου να στηρίξουν τα αθλητικά σωματεία, αλλά και να ωθήσουν τα παιδιά τους προς τον αθλητισμό.

«Όποιος αγαπάει τα παιδιά και θέλει να προσφέρει ένα σημαντικό έργο στην κοινωνία που ζει ας στηρίξει τα αθλητικά σωματεία για να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν καλύτερες υποδομές για να αθλούνται τα παιδιά. Καλούμε δημόσια την τοπική κοινωνία να στηρίξουν τον Πανναξιακό, να δημιουργηθούν υποδομές και να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στους αθλητικούς συλλόγους, για να αποφεύγουν τις κακές συνήθειες που βλάπτουν την υγεία τους”.

Όπως είπε ο κ. Καρούσης, η καμπάνια θα προβληθεί σε πανελλήνιο επίπεδο και όσοι χορηγοί στηρίξουν τον Πανναξιακό, θα διαφημίζουν την εταιρεία τους πανελλαδικά.

Επίσης αναφέρθηκε και στην πρόταση που έχει γίνει στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για να στηρίξει το τμήμα στίβου που θα ταξιδέψει στην Πάτρα για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, το Σαββατοκύριακο, με αντάλλαγμα τη διαφημιστική προβολή του νησιού.

«Προτείναμε στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων επειδή το επόμενο Σαββατοκύριακο πάμε στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα στίβου στην Ελλάδα, με 10 πρωταθλητές (πάμε να πάρουμε τουλάχιστον 7 μετάλλια), να κατέβουν οι αθλητές με το λογότυπο του δήμου στις εμφανίσεις τους, να παίζει διαφημιστικό spot της Νάξου σε πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια, να περάσουμε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το μήνυμα του δημάρχου που θα καλεί τον κόσμο να επισκεφτεί το νησί κι έναντι όλης αυτής της διαφήμισης ο δήμος να στηρίξει τον Πανναξιακό στη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, στην Πάτρα» σημείωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=4yu9U_6yY3U&feature=youtu.be 

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*