Στην «ομάδα της καρδιάς του» επέστρεψε ο Γιάννης Κωστόπουλος

 
 
 

giannis kostopoylos metagrafi pannaxiakos

Τη μεταγραφή του πολύπειρου ποδοσφαιριστή Γιάννη Κωστόπουλου ανακοίνωσε η διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο.

Μετά από 13 χρόνια, ο Γιάννης Κωστόπουλος επιστρέφει στην «ομάδα της καρδιάς του» και φοράει ξανά τα χρώματα του Πανναξιακού στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, προκειμένου να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχει θέσει το σωματείο για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
Ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει, επίσης, από σημαντικές ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής, όπως η Προοδευτική, η Ηλιούπολη, ο Φωκικός Άμφισσας, η Παναχαϊκή, η Λαμία, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Δόξα Δράμας, ο Αχαρναϊκός και ο Αήτητος Σπάτων, τον οποίο πέρυσι, σε μια καταπληκτική χρονιά και με καθοριστικά γκολ, οδήγησε στα σαλόνια της Β’ Εθνικής.
«Είμαστε σίγουροι ότι σαν υπόδειγμα αθλητή θα βοηθήσει πάρα πολύ στην ενδυνάμωση της ομάδας, θα δώσει κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και θα προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους μας. Εργαζόμαστε ακούραστα για την προετοιμασία της επόμενης περιόδου και σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες κινήσεις ουσίας με έμφαση στην εντοπιότητα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Πανναξιακού.

(Visited 161 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*