Διαγωνισμός για νέο πλαστικό χλοοτάπητα στο γήπεδο Άνω Μέρας Μυκόνου

 
 
 

gipedo ano meras

Διεθνή δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό με προϋπολογισμό 306.100 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για την προμήθεια και εγκατάσταση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Άνω Μεράς προκήρυξε ο δήμος Μυκόνου.

Η υποβολή προσφορών ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 και η καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών είναι η 10η Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00. Κριτήριο ανάθεσης είναι η πλέον συμφέρουσα, από οικονομική άποψη, προσφορά βάσει τιμής.

 

Πάγιο αίτημα κατοίκων και αθλητών
Το υφιστάμενο γήπεδο ποδοσφαίρου είναι διαστρωμένο με παλαιωμένο συνθετικό χλοοτάπητα, στο μεγαλύτερο μέρος του οποίου οι ίνες έχουν επαλειφθεί. Γι’ αυτό και η αντικατάσταση του αποτελούσε αίτημα των κατοίκων και αθλητών της Άνω Μεράς.
Η αντικατάσταση του φθαρμένου χλοοτάπητα θα γίνει με νέο τελευταίας γενιάς, συμβάλλοντας καθοριστικά στη σημαντική ποιοτική αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της περιοχής, αλλά και στην καλύτερη προφύλαξη των αθλητών από ενδεχόμενους τραυματισμούς.
Η συνολική δαπάνη καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από πόρους του δήμου Μυκόνου και εντάσσεται στο πλαίσιο της ενιαίας στρατηγικής που έχει χαράξει η δημοτική αρχή για τη συστηματική «επένδυση» στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας και του πολιτισμού.
(φωτό: stadia.gr)

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*