Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο Μπασκετικό Camp του Α.Ο. Άνδρου

 
 
 

giannakis2
Ο Α.Ο. Άνδρου με συνδιοργανωτή τον Δήμο Άνδρου έχουν τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν στο νησί μας έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχει αναδείξει η χώρα μας, κορυφαίο παίκτη και προπονητή, τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και το προπονητικό του επιτελείο, αποδεχόμενοι την πρόσκληση μας, θα βρίσκονται στην Άνδρο για να διδάξουν το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων, το μπάσκετ, στα παιδιά του Α.Ο. Άνδρου, καθώς και σε όποιο παιδί επιθυμεί να συμμετάσχει στο camp.
Από την Τρίτη, 28 Αυγούστου έως και την Παρασκευή, 31 Αυγούστου θα λειτουργήσει το Μπασκετικό Camp στο Εμπειρίκειο Γυμναστήριο, όπου θα διδάξει ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Η προπονητική ομάδα του θα αναπτύξει τις δεξιότητες της νέας γενιάς αθλητών, μαθαίνοντας στα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και σημαντικές αξίες της ζωής.
Η συμμετοχή στο camp είναι ελεύθερη και αποτελεί προσφορά του Συλλόγου Α.Ο. Άνδρου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται την ημέρα έναρξης του Camp. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης κ. Κυριάκο Μουστάκα, στο τηλέφωνο 6974063057 και μέσω e-mail στο kiriakosmoustakas@yahoo.gr.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*