Σε σχολεία της Νάξου ο Πανναξιακός με την ευκαιρία της 5ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού (φώτος)

 
 
 

pannax sxoleia 2

«5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018» ήταν η Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου για τα σχολεία και ο Πανναξιακός ΑΟΝ με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ δήλωσε το παρών στις αθλητικές δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί στα σχολεία της Νάξου.

Παρά το ότι αρκετά από τα σχολεία δεν λειτούργησαν λόγω της κακοκαιρίας και των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που έχει προαναγγείλει η ΕΜΥ και η Πολιτική Προστασία για τα επόμενα 24ωρα, οι αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ βρέθηκαν δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριες του Λυκείου Χώρας Νάξου, του δημοτικού σχολείου στο Φιλώτι, και στο ειδικό σχολείο Αγίου Θαλλελαίου.

pannax sxoleia 1

Οι αθλήτριες συνομίλησαν με τους μικρούς μαθητές, έπαιξαν μαζί τους και στο τέλος τούς χάρισαν μπλουζάκια της ομάδας προσκαλώντας τους παράλληλα να έρθουν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιχνίδια της ομάδας και να τις υποστηρίξουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

pannax sxoleia 3

Στο ειδικό σχολείο του Αγ. Θαλλαλαίου τις αθλήτριες συνόδεψε ο πρόεδρος του Πανναξιακού Γιώργος Ποτικιάν μαζί με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Νίκο Κωστακόπουλο.

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων κοινωνικών δράσεων της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΝ, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν αντίστοιχες επισκέψεις και σε άλλα σχολεία του νησιού.

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*