Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Πανναξιακού ο Μιχάλης Αγγελής μετά από καταγγελία στην ΕΠΣ για «κώλυμα»

Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Αγγελής
Newsroom
08/06/2019 22:36
 
 
 

 

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Πανναξιακού ο Μιχάλης Αγγελής μετά από καταγγελία που έγινε στην ΕΠΣ Κυκλάδων και το σχετικό έγγραφο που απεστάλη προς το ΔΣ του Πανναξιακού.

Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη το ΔΣ της ομάδας συνεδρίασε εκτάκτως, έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Αγγελή και επέλεξε ως νέο πρόεδρο που θα οδηγήσει την ομάδα στις εκλογές τον κ. Βαγγέλη Κάρλοβιτς.

Το «κώλυμα» Αγγελή

Ο λόγος που παραιτήθηκε ο Μιχάλης Αγγελής ήταν η καταγγελία σχετικά με «κώλυμα» εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι έγινε καταγγελία προς της ΕΠΣ Κυκλάδων για κόλλημα εκλογιμότητας του κ. Αγγελή σε ΔΣ ομάδας, για το λόγο ότι σύμφωνα με σχετική νομοθεσία θα έπρεπε να έχουν περάσει 30 μήνες από την τελευταία συμμετοχή του σε επίσημο ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο κ. Αγγελής ωστόσο η τελευταία φορά που συμμετείχε σε αγώνα ήταν στις 8 Απριλίου 2017 (είχε αγωνιστεί με τον Αστέρα Τραγαίας απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου) και ως εκ τούτου, αφού δεν έχουν περάσει 30 μήνες, δεν είχε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Αποφάσεις έκτακτης συνεδρίασης Πανναξιακού

Μεταξύ των αποφάσεων της έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ του Πανναξιακού είναι ακόμη η πλήρης στήριξη του Μιχάλη Αγγελή, η απόφαση ο Πανναξιακός να μην προσφύγει σε καμία καταγγελία για κανένα μέλος ΔΣ άλλης ομάδας (που έχει το ίδιο κώλυμα) και η διεξαγωγή της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης του Σωματείου την προσεχή Τετάρτη (12 Ιουνίου 2019).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πανναξιακού

(Visited 624 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*