Παίκτρια του Πανναξιακου ΑΟΝ η Χαρά Παπαδοπούλου

Χαρά Παπαδοπούλου
Newsroom
09/07/2019 3:07
  •  
  •  
  •  

 

Παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ είναι πλέον η Χαρά Παπαδοπούλου, την απόκτηση της οποίας ανακοίνωσε η ομάδα. Η 22χρονη αθλήτρια ύψους 176εκ αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και όπως αναφέρει ο Πανναξιακός, θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Χαρά Παπαδοπούλου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 22χρονη αθλήτρια ύψους 176εκ αγωνίζεται στη θέση της Πασαδόρου και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Χαρά Παπαδοπούλου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Οι πρώτες δηλώσεις

Η Χαρά Παπαδοπούλου στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr αναφέρει:

«Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ την επόμενη χρονιά στην ομάδα του Πανναξιακού. Θα βάλω τα δυνατά μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και να ευχηθώ να έχουμε μια σεζόν με υγεία».

(Visited 51 times, 1 visits today)