Νέες επιτυχίες του Πανναξιακού Α.Ο. στο στίβο

Νέες επιτυχίες του Πανναξιακού Πανναξιακός: Συγχαρητήρια στην ομάδα στίβου εφήβων - νεανίδων
Newsroom
16/07/2019 02:58
 
 
 

 

Νέες επιτυχίες σημείωσαν οι παμπαίδες-παγακορασίδες πρωταθλητές στίβου του Πανναξιακού Α.Ο. στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στη Χαλκίδα το διήμερο 13-14 Ιουλίου.

Ειδικότερα, η πρωταθλήτρια των 300μ Τουρλάκη Πηνελόπη κατέπληξε με το μεγάλο ατομικό ρεκόρ 42.04 και την 4η θέση στο αγώνισμα αυτό. Ακόμα η παγκορασίδα Β πρωταθλήτρια (12 ετών) του άλματος εις ύψος Σέργη Δήμητρα κατέλαβε την 8η θέση με την επίδοση 1.50 που αποτελεί την καλύτερη θέση απ όλες τις άλλες αθλήτριες της ίδιας ηλικίας.

Επίσης και οι υπόλοιποι αθλητές (Δρίτσα Σοφία, Χωματάς Γιώργος, Ζιακόπουλος Μιλτιάδης, Σταυρίτη Αικατερίνη και Λιβανίου Καλλιόπη, πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις.

Πρέπει να τονίσουμε τις σημαντικές απουσίες των πρωταθλητριών της ομάδας Μαζαύλη Κυριακής (σφαιροβολία) και Λιαρμακοπούλου Μαρίνας (300μ) που επηρέασαν το συνολικό αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά η ομάδα της Νάξου κατέλαβε σημαντικότατη θέση στη γενική κατάταξη, όπου συνέλεξε 18 βαθμούς.

Το νέο Δ.Σ του Πανναξιακού με ανακοίνωση του συγχαίρει τους παμπαίδες-παγακορασίδες πρωταθλητές της ομάδας και ευχαριστεί θερμά τον κ. Δημήτρη Καρούση που βοήθησε στη σίτιση και διαμονή των αθλητών αλλά και τους κ.κ. Κατσαρά Ευάγγελο και Καραθανάση Βασίλη για την διαμονή – προετοιμασία των αθλητριών, αλλά και επιχειρήσεις του νησιού για τη σίτιση-προετοιμασία των αθλητριών.
Τέλος ευχαριστούν στην ΕΑΣ Νάξου στην εταιρία SEAJETS και στον απλό Ναξιώτη πολίτη που βοήθησαν τα μέγιστα όχι μόνο στη επιτυχία του συγκεκριμένου πρωταθλήματος αλλά και των υπολοίπων.

(φωτό αρχείου)

(Visited 360 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*