Πρόσκληση στην πρώτη συνάντηση με τον Πανναξιακό Α.Ο.Κ.

Πανναξιακός Α.Ο.Κ.
Newsroom
03/09/2019 01:11
 
 
 

 

Στην πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς καλεί το νεοσύστατο αθλητικό σωματείο Πανναξιακός Α.Ο.Κ. (μπάσκετ). Η πρώτη αυτή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 το βράδυ, στο ΔΑΚ Νάξου, στη Λέσχη του Πανναξιακού Α.Ο.

Απευθυνόμενο σε γονείς, παιδιά και αθλητές της Νάξου, το Δ.Σ. του σωματείου σημειώνει μεταξύ ότι «κοινό μέλημα όλων είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ και να διδαχθούν αρχές και αξίες όπως: συνεργασία, προσπάθεια, ομαδικότητα, πειθαρχία, συνέπεια και αποφασιστικότητα».

Αναλυτικά αναφέρει:

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Η αγάπη μας για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το μπάσκετ, η συνεχής ενασχόληση μας με τα παιδιά για πάνω από 25 χρόνια, η συνεχής εκπαίδευση και οι εξειδικευμένες γνώσεις μας στον τομέα του αθλητισμού μας φέρνουν κοντά σας.

Σε συνέχεια της προσπάθειας των τελευταίων ετών και με γνώμονα τις επιθυμίες και ανάγκες των παιδιών μας, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υπηρεσιών μας και πάντοτε με την ίδια διάθεση και μεράκι προχωράμε και φέτος με νέα βελτιωμένα προγράμματα, νέες συνεργασίες και δραστηριότητες, με περισσότερη δουλειά και επιμονή στις λεπτομέρειες με νέους στόχους.

Κοινό μέλημα όλων μας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το μπάσκετ να μάθουν και να ψυχαγωγηθούν αλλά και να διδαχθούν αρχές και αξίες όπως: συνεργασία, προσπάθεια, ομαδικότητα, πειθαρχία, συνέπεια και αποφασιστικότητα.

Καλούμε τους αθλητές των σωματείων και τους γονείς στην πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς στο χώρο του ανοικτού γηπέδου ποδοσφαίρου στην λέσχη του Πανναξιακού Α.Ο. την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00.

(Visited 80 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*