Έλληνες και Ελληνίδες Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές σε απομακρυσμένα νησιά

Newsroom
07/01/2020 20:58
 
 
 

 

Απομακρυσμένα νησιά θα επισκεφθούν Έλληνες και Ελληνίδες Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές, προκειμένου οι κάτοικοί τους και κυρίως τα παιδιά να γνωρίσουν τη χαρά και τα οφέλη του αθλητισμού, αλλά και τις αξίες που αυτός προωθεί.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, το οποίο υλοποιείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, προγραμματίζονται επίσης περιβαλλοντικές δράσεις προώθησης του αθλητισμού στα νησιά χωρίς το πλαστικό μιας χρήσης.

Συνάντηση για όλα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κας Χριστιάνας Καλογήρου και της προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κας Βούλας Κοζομπόλη.


Αμέσως μετά τη συνάντηση, η κα Καλογήρου δήλωσε σχετικά: «Με την πρωτοβουλία μας αυτή φέρνουμε τον αθλητισμό κοντά στα απομακρυσμένα μας νησιά. Δίνουμε έτσι τη δυνατότητα στους νησιώτες μας, μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν από κοντά Έλληνεςαθλητές που έχουνδιακριθεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος μας είναι να παρακινηθούν, ώστε να βάλουν στη ζωή τους τον αθλητισμό και τον ολυμπισμό και όλα αυτά σεβόμενοι το περιβάλλον».


Από την πλευρά της, η Ολυμπιονίκης κα Κοζομπόλη έκανε την εξής δήλωση: «Ως Έλληνες ολυμπιονίκες και πρωταθλητές είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσουμε τις ολυμπιακές αξίες, με τις οποίες έχουμε πορευθεί σε όλη μας τη ζωή και να προωθήσουμε τον αθλητισμό σε όλες τις ηλικίες στους κατοίκους των απομακρυσμένωννησιών μας. Ολυμπιονίκες και πρωταθλητής θα επισκεφθούμενησιά, όπου θα έρθουμε σε επαφή με τους νησιώτες μας και θα αθληθούμε μαζί τους».

(Visited 145 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*