FINAL FOUR ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Στη 2η θέση τα κορίτσια του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου

Newsroom
29/01/2020 04:04
 
 
 

 

Τη 2η θέση στο FINAL FOUR ΝΕΑΝΙΔΩΝ κέρδισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου Νάξου.

Οι Παγκορασίδες – Κορασίδες του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου Νάξου συμμετείχαν στο FINAL FOUR NΕΑΝΙΔΩΝ, μπορεί να μην κατάφεραν να πάρουν την νίκη στον αγώνα με τον ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ (0-3 σετ 31-29, 25-22, 25-14), αλλά αποχώρησαν από το πρωτάθλημα με το κεφάλι ψηλά, όπως άξιζε στην φετινή πορεία τους.

Έτσι λοιπόν μια εξαιρετική πορεία έλαβε τέλος για τα κορίτσια του Φιλωτίου η οποία κρίνεται πέρα για πέρα θετική και αξίζει το χειροκρότημα όλων.

Οι αθλήτριες του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου Νάξου έδειξαν από το πρώτο σετ, ότι ήταν πολύ καλά προετοιμασμένες τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Είχαν όμως να αντιμετωπίσουν μια πολύ δυνατή ομάδα, στην οποία σχεδόν όλες οι αθλήτριες ήταν Νεανίδες.

Έτσι παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια των κοριτσιών της Νάξου δεν κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Η ομάδα του Φιλωτιού πάλεψε πολύ για τη νίκη αλλά ο ΑΣΕ Νεωρίου βρέθηκε σε πολύ καλύτερη μέρα και δεν άφησε περιθώρια ανατροπής.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Φιλωτιού σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει:

“Προς το παρόν κρατάμε μόνο το ασημένιο μετάλλιο της 2ης θέσης στις Κυκλάδες και ευχόμαστε στη συνέχεια να έρθει και η πρωτιά, διότι τα κορίτσια μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας, όσο και στις άλλες ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες. Είμαστε σίγουροι ότι τα κορίτσια όχι μόνο θα διατηρήσουν την θέση που τόσο επάξια κέρδισαν, αλλά και πως πολύ σύντομα θα τις δούμε να σκαρφαλώνουν στην πρώτη θέση σε αυτή την κατηγορία. Γιατί είναι κάτι που μπορούν να το πετύχουν και το ευχόμαστε ολόθερμα”!

(Visited 240 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*