Νέες μεταγραφές για τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν.

admin
09/08/2015 12:39
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. ανακοίνωσε την απόκτηση της Άννας Καρπουζά και Αποστολίας Νούσια στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

 

 

H Άννα Καρπουζά επιστρέφει στη Νάξο και στον Πανναξιακό μετά από 1 χρόνο απουσίας όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη. Η πανύψηλη (1.92cm) διαγώνιος ανακοινώθηκε χτες (7-8-15) από την διοίκηση του Πανναξιακού και δήλωσε στο www.paon.gr για την επιστροφή της:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που αποτελώ για ακόμα μία φορά μέλος του Πανναξιακού ΑΟΝ. Οι στόχοι της ομάδας όπως αυτοί εκφράζονται μέσω του διοικητικού συμβουλίου και του προπονητή συμβαδίζουν με αυτούς που και εγώ έχω θέσει για το αθλητικό μου μέλλον. Εύχομαι σε όλες τις συναθλήτριες μου μία χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

 

Ο πρόεδρος  και το Δ.Σ. του  Πανναξιακού  Α.Ο.Ν.  καλωσορίζουν στις τάξεις του συλλόγου, την Αποστολία Νούσια. Η 24χρονη ακραία από τη Λάρισα, με παρουσία στην Α1 Εθνική κατηγορία με την φανέλα του Παναθηναϊκου, θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, στην προσπάθεια για επανάληψη των επιτυχιών της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*