Στον Πανναξιακό ΑΟ Δεγαΐτας και Καρελέμογλου

admin
30/08/2015 10:41
 
 
 

Στην οικογένεια του ΠΑΝΝΑΞΙΑKΟΥ Α.Ο. ανήκει από σήμερα ο Γεώργιος Δεγαΐτας ο οποίος αγωνίζεται με επιτυχία στα άκρα και στο κέντρο της άμυνας.

Γεννημένος το 1985 και απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας έχει αγωνιστεί στην Α.Ε. Νάξου, στον Α.Ο. Καστέλλας, στο Μοσχάτο, στην Κορωνίδα Γαλατσίου και στο Αγερσανί Νάξου.

Επίσης η επιτροπή μεταγραφών του Πανναξιακού ΑΟ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Κώστα Καρελέμογλου.

Η διοίκηση της Ναξιακής ομάδας εύχεται και στους δυο να είναι υγιείς και να πετύχουν τους στόχους τους.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι παρελθόν αποτελεί πλέον για τον Πανναξιακό ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Κατσούδας. Τόσο το Σωματείο όσο και ο ίδιος ο αθλητής εξάντλησαν κάθε περιθώριο για την παραμονή του στην ομάδα, όμως οικογενειακοί λόγοι καθιστούν υποχρεωτική την παραμονή του Αντώνη στην Αθήνα.

Αξίζει ιδιαίτερη μνεία σ έναν άνθρωπο που δέθηκε με την ομάδα μας και αποτελεί πρότυπο εργατικότητας, πειθαρχίας και σεμνότητας τόσο εντός όσο κ εκτός αγωνιστικών χώρων. Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής και να έχει κάθε επιτυχία όπου και αν συνεχίσει την καριέρα του” σημειώνει η διοίκηση του Πανναξιακού.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*