Σημαντικά θέματα στη Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟΝ

Newsroom
31/05/2020 18:00
 
 
 

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 31 Μαΐου 2020 στις 12:00 η ετήσια Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟΝ στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Ι.Ν. Παντανάσσης.

Με την προσέλευση των μελών να μην είναι η αναμενόμενη αλλά παράλληλα να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα.

Έγινε ο οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενημερώθηκαν τα μέλη για τις εξελίξεις στο Σύλλογο ενώ τέλος τέθηκε το θέμα της διεξαγωγής εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Παράλληλα συζητήθηκε η αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομών πετοσφαίρισης, οι εξελίξεις που αφορούν την απορρόφηση των τμημάτων καλαθοσφαίρισης από τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο.Κ. και ο σχεδιασμός του Συλλόγου για την νέα αθλητική σεζόν.

Τα παρευρισκόμενα μέλη συμφώνησαν ομόφωνα ως ημερομηνία εκλογών την 21 Ιουνίου 2020 δίνοντας το χρονικό περιθώριο να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις για την είσοδο νέων προσώπων στο Δ.Σ. του σωματείου.

Ανάμεσα στους φίλους του σωματείου παρευρέθησαν παλιοί παράγοντες του συλλόγου, επιχειρηματίες του νησιού και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων της Νάξου δηλώνοντας την στήριξη τους στη νέα προσπάθεια. Κοινό σημείο αναφοράς ήταν η σύγκληση των σωματείων ώστε όλοι ενωμένοι να διεκδικήσουν την δημιουργία και αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων για το καλό του αθλητισμού στο νησί.

(Visited 164 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*