«Υπό προϋποθέσεις» η επαναλειτουργία των ακαδημιών του Πανναξιακού ΑΟΚ

Πανναξιακός Α.Ο.Κ.
Newsroom
03/06/2020 03:08
 
 
 

 

Κάτω από συγκεκριμένα μέτρα και προϋποθέσεις σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα επαναλειτουργήσουν οι ακαδημίες του Πανναξιακού ΑΟΚ.

Όπως μεταξύ άλλων ανακοίνωσε το Σωματείο, θα τηρείται κατάσταση εισερχομένων και εξερχομένων αθλητών ενώ οι συνοδοί γονείς δεν θα έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης της προπόνησης.

Η πλήρης ανακοίνωση του Σωματείου (Πανναξιακού ΑΟΚ)

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ, οι Ακαδημίες του Συλλόγου μας (παιδιά ηλικίας 13 ετών και κάτω) θα επαναλειτουργήσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Ο χώρος προπονήσεων για τα Τμήματα Νηπίων και Α’- Γ’ Δημοτικού έχει καθοριστεί να είναι το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του 2ου Δημοτικού Σχολείου ενώ η ημέρα πρώτης προπόνησης θα είναι η Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.00.

Για τα παιδιά αυτά θα τηρείται Κατάσταση Εισερχομένων – Εξερχομένων Αθλητών η οποία θα συμπληρώνεται με ευθύνη των συνοδών τους.

Για τα παιδιά του Παμπαιδικού Τμήματος η διαδικασία συμμετοχής τους στις προπονήσεις έχει ως εξής:

• Όσα εξ’ αυτών ΔΕΝ έχουν Δελτίο Αθλητή, αρκεί η συμπλήρωση των στοιχείων τους από τους συνοδούς τους στην Κατάσταση Εισερχομένων – Εξερχομένων Αθλητών
• Όσα εξ’ αυτών ΕΧΟΥΝ Δελτίο Αθλητή θα πρέπει να συμπληρώσουν Ιατρική Βεβαίωση. Την Ιατρική Βεβαίωση μπορούν να την προμηθευτούν από τους κ.κ. Μαστρογιαννόπουλο Στέφανο, Κεφαλιανό Γιώργο και Τσουτσάνη Γιάννη άμεσα ώστε να είναι έτοιμη με την έναρξη των προπονήσεών.

Σχετικά με το Τμήμα Παμπαίδων θα ενημερωθείτε σε επόμενο Δελτίο Τύπου για την ημέρα, ώρα και τον χώρο της 1ης προπόνησης.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και προκειμένου να αποφευχθεί συγχρωτισμός ώστε να τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις ασφαλείας, σε όλες τις προπονήσεις των Τμημάτων των Ακαδημιών του Συλλόγου μας οι συνοδοί γονείς ΔΕΝ έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης. Ως εκ τούτου θα συνοδεύουν τα παιδιά τους μέχρι τον χώρο της προπόνησης και θα επιστρέφουν 5 λεπτά πριν την προκαθορισμένη λήξη της.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία.

Εκ του Δ.Σ. του Πανναξιακός Α.Ο.Κ.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*