Κάλεσμα Καρούση για μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Πανναξιακού ΑΟΝ – «Ψηφίζουμε το μέλλον της ομάδας μας»

karousis 1
Newsroom
20/06/2020 01:58
 
 
 

 

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιήσει την Κυριακή ο Πανναξιακός ΑΟΝ.

Στο ψηφοδέλτιο που θα ανακοινωθεί σήμερα, συμμετέχουν παλιοί, έμπειροι διοικητικοί παράγοντες του Σωματείου αλλά και νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός διαφημιστής, λάτρης του βόλεϊ και του Πανναξιακού Δημήτρης Καρούσης.

Ο κ. Καρούσης πάντοτε βρίσκεται δίπλα στον αθλητισμό και προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον Πανναξιακό.

Όπως δήλωσε στο naxostimes, η ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού θα πρέπει να συνεχίσει τις τεράστιες επιτυχίες της και το έργο που επιτελεί στη Νάξο.

«Ο Πανναξιακός θα πρέπει να βγει δυνατός από τις εκλογές της Κυριακής. Ο κόσμος της Νάξου θα πρέπει αν συμμετέχει και να δώσει ισχυρή εντολή στο νέο διοικητικό συμβούλιο, για να μπορέσει να συνεχίσει τη λαμπρή πορεία της η Ναξιακή ομάδα» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Ο αθλητισμός είναι ότι καλύτερο για τη νεολαία του νησιού μας. Οι μεγάλες επιτυχίες του Πανναξιακού Α.Ο. προσελκύουν τους νέους και τις νέες να ασχοληθούν με το βόλεϊ, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

Ο Πανναξιακός διαφημίζει τη νάξο με τον καλύτερο τρόπο

Ο Δημήτρης Καρούσης δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού διαφημίζει τη Νάξο με τον καλύτερο τρόπο.

«Ο Πανναξιακός και οι επιτυχίες του στην Α΄ Εθνική κατηγορία διαφημίζουν το νησί μας σε ολόκληρη την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο. Ο Πανναξιακός μπορεί και πρέπει να συνεχίσει τις επιτυχίες του κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μια ισχυρή διοίκηση» σημείωσε και κάλεσε τους ναξιώτες να συμμετέχουν στις εκλογές της Κυριακής.

«Την Κυριακή ψηφίζουμε τη νέα διοίκηση και το μέλλον του Πανναξιακού ΑΟΝ. Καλώ τους Ναξιώτες να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία και να στείλουν μήνυμα ενότητας και δύναμης προς πάσα κατεύθυνση. Ο Πανναξιακός μπορεί και πρέπει να είναι ισχυρός, να σκορπά χαρές, να προσελκύει τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά, διαφημίζοντας τον τόπο μας με τον καλύτερο τρόπο σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό» τόνισε.

Να σημειωθεί ότι οι εκλογές στον Πανναξιακό ΑΟΝ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Παντανάσσης στην Χώρα Νάξου από τις 11:00 έως τις 20:00.

(Visited 164 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*