Παραίτηση Καρούση πριν την ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. του Πανναξιακού

Δημήτρης Καρούσης
Newsroom
21/06/2020 23:42
 
 
 

 

Προτού καλά-καλά καταμετρηθούν οι ψήφοι για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού, ο Δημήτρης Καρούσης δηλώνει… παραίτηση!

Μην πάει στο κακό ο νους σας, αφού ο μοναδικός λόγος που ο κ. Καρούσης παραιτείται από το νέο Δ.Σ. είναι για να πάρει τη θέση του ο πρώτος επιλαχόντας και να μπουν νέα άτομα στο συμβούλιο.

«Ήμουν είμαι και θα είμαι κοντά στον Πανναξιακό με όλες μου τις δυνάμεις. Θέλω να δώσω χώρο σε νέα πρόσωπα και αυτός είναι ο λόγος της παραίτησης μου. Ότι θα έκανα αν ήμουν μέλος του διοικητικού συμβουλίου, το ίδιο θα κάνω και τώρα και γι αυτό να είστε βέβαιοι» σημείωσε στο naxostimes.gr ο κ. Καρούσης.

Όπως είπε η συμμετοχή στην ψηφοφορία ήταν πολύ μεγάλη και αυτό μεγαλώνει την ευθύνη των ανθρώπων του Σωματείου.

«Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τον Πανναξιακό και αυτό μας γεμίζει με μεγαλύτερες ευθύνες» σημείωσε και ευχαρίστησε όλους όσοι τον τίμησαν με την ψήφο τους.

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι με στήριξαν με την ψήφο τους στις σημερινές εκλογές. Μπορεί να παραιτούμαι από μέλος του Δ.Σ. όμως θα είμαι δίπλα στην ομάδα μας με όλες μου τις δυνάμεις όπως κάνω πάντα» τόνισε.

(Visited 757 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.