Ρεκόρ προσέλευσης στις εκλογές του Πανναξιακού ΑΟΝ – Πρώτος σε ψήφους ο Γιώργος Γιαννάκης

Newsroom
22/06/2020 05:43
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Πανναξιακό ΑΟΝ

Με την συμμετοχή του κόσμου της Νάξου να ξεπερνά κάθε προηγούμενο, σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης σε εκλογές του σωματείου. Συνολικά ψήφισαν 309 μέλη του συλλόγου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χρειάστηκε να παραταθεί κατά 30 λεπτά το κλείσιμο της κάλπης ώστε να προλάβουν να ψηφίσουν και οι τελευταίοι.

Λίγο μετά τις 23:00 τα αποτελέσματα της κάλπης ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς τον κ. Γιώργο Γιαννάκη (220 σταυρούς) ο οποίος θα συγκαλέσει τις επόμενες μέρες διοικητικό συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Γιαννάκης τόνισε:

«Θέλω να εκφράσω την χαρά μου για την πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές του Πανναξιακού. Αυτό είναι ένα μήνυμα, που θα πρέπει να συνυπολογίσουμε, έτσι ώστε να φτάσουμε την ομάδα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Όλοι μαζί ενωμένοι και οι 18, αφού κανείς δεν περισσεύει από τον σύλλογο, όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο του νησιού και της ομάδας που τίμησαν τον Πανναξιακό με την ψήφο τους. Δεν έχει σημασία ποιος βγήκε πρώτος ή δεύτερος, σημασία έχει να αγωνιστούμε για το μέλλον της ομάδας, που έχει χαρίσει τόσες πολλές επιτυχίες στον Ναξιακό αθλητισμό».

Και οι 18 υποψήφιοι για το Δ.Σ. του συλλόγου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία και τους τίμησαν με την ψήφο τους. Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα αυτό δίνει δύναμη στη νέα διοίκηση να εργαστεί σκληρά για το καλό του αθλητισμού του νησιού αλλά και της ομάδας μας.

Τέλος, ευχαριστούμε τον δικαστικό αντιπρόσωπο κ. Σπύρο Λιαγκρή που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία χωρίς προβλήματα αλλά και την τριμελή εφορευτική επιτροπή για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Με στόχο έναν δυνατό ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ που θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί όλοι μαζί θα εργαστούμε, όλοι μαζί θα πάμε τον σύλλογο μας ακόμα πιο ψηλά.

(Visited 522 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*