Στον Πανναξιακό ο Γιώργος Σκοπελίτης – Προσθήκες και στο παιδικό τμήμα

admin
04/11/2015 00:00
 
 
 

Στο ρόστερ του Πανναξιακού Α.Ο. εντάχθηκε ο Γιώργος Σκοπελίτης, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Σκοπελίτη.

Ο Γιώργος Σκοπελίτης ανήκει από πέρυσι στην ομάδα του Πανναξιακού, αλλά λόγω της εκπλήρωσης των στρατιωτικών του υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατό να μεταβεί στη Νάξο νωρίτερα. Έτσι, θεωρείται ως μεταγραφή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι θα αναλάβει τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και θα είναι άμεσος συνεργάτης των κ.κ. Παραβατού και Ζαφείρη.

 

Who is who

Ο Γιώργος Σκοπελίτης γεννήθηκε το 1991. Αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία σ’ όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και χαρακτηρίζεται για την τεχνική του και την ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και πρόσφατα έγινε κάτοχος του διπλώματος UEFA C (Πιστοποίηση προπονητή). 

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο το 2008 και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Θρασύβουλο Α’ εθνική κατηγορία(2009-2010). Την περίοδο 2010-2011 θα αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού Λιοσίων Δ’ εθνική και τις επόμενες χρονιές θα φορέσει τις φανέλες της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων (2011-2012) και Πεύκης (2012-2013) Α’ ΕΠΣΑ.

Προσθήκες και στο παιδικό τμήμα

Ο Πανναξιακός Α.Ο ανακοίνωσε δυο ακόμη προσθήκες στο παιδικό του τμήμα. Πρόκειται για τον Λάμπρο Μελισσουργό (που προέρχεται από τον ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ) και τον Αποστόλη Καραμανή (από το Φιλώτι).

Η διοίκηση της ομάδας τους εύχεται να είναι υγιείς και με πολλές επιτυχίες στη καριέρα τους.

 

(Visited 175 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*