Στην “Ergo Marathon Expo 2015” συμμετείχε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

admin
09/11/2015 23:49
 
 
 

Με δικό της περίπτερο συμμετείχε στην έκθεση “Ergo Marathon Expo 2015” η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Η παρθενική συμμετοχή της Δ/νσης Τουρισμού στη συγκεκριμένη έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από κοινού με την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου και τη στήριξη του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Μαργαρίτη για την προσέλκυση τουριστών με ειδικά ενδιαφέροντα και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με τη διοργάνωση αθλητικών δρώμενων (όπως π.χ. ο μαραθώνιος της Ρόδου που θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά στις 16 Απριλίου 2016).

Έτσι, μέσω του περιπτέρου της Περιφέρειας, έγιναν γνωστά σε ένα ευρύ κοινό τα δρομικά αθλήματα και αγωνίσματα που πραγματοποιούνται στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. Μάλιστα, αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης, το περίπτερο του Νοτίου Αιγαίου επισκέφθηκε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του κεντρικού ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο.

Σημειώνεται ότι, υπό την «ομπρέλα» της Διεύθυνσης Τουρισμού, συμμετείχαν στην έκθεση η Ρόδος, η Κως, η Σύρος, η Τήνος και η Σαντορίνη.

 

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*