Χαίρουν άκρας υγείας οι αθλήτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ – Αρνητικά τα τεστ για κορωνοϊό

Newsroom
24/08/2020 23:11
 
 
 

 

Στη Νάξο επέστρεψε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ που πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωση στην Αθήνα όπου πέρασε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Οι αθλήτριες της ομάδας της Νάξου την Παρασκευή επισκέφθηκαν την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ όπου υπό την επίβλεψη της ιατρικής ομάδας του dr Γεωργίου Κελάλη (Δ/ντης Ορθοπεδικός Ευρωκλινικής Αθηνών) υποβλήθηκαν σε ορθοπεδικές και αιματολογικές εξετάσεις ενώ είχε προηγηθεί το απαραίτητο τεστ για την covid-19.

Αρνητικά τα τεστ για κορωνοϊό

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν… θετικά και έδειξαν ότι η νέες αθλήτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ χαίρουν άκρας υγείας. Το μοναδικό… αρνητικό ήταν το τεστ για κορονοϊό που έκαναν άπαντες (αθλήτριες και προπονητές) κάτι που σκόρπισε χαμόγελα στην ομάδα καθώς ένα δικαιολογημένο άγχος υπήρχε.

Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, οι αθλήτριες αμέσως μετά τις εξετάσεις φωτογραφήθηκαν με την συνεργάτιδα του κ. Κελάλη, επιμελήτρια κα Ειρήνη Βρασάμη η οποία τους ευχήθηκε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ για τη νέα σεζόν.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και τα μέλη του Δ.Σ του σωματείου ευχαριστούν την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ και το ιατρικό επιτελείο που φροντίζει την υγεία των αθλητριών. “Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε η υγεία των αθλητριών μας προέχει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και εμπιστευόμαστε τους καλύτερους” σημειώνει το Σωματείο της Νάξου.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*