Ξεκινούν σήμερα οι εγγραφές στις Ακαδημίες Στίβου του Πανναξιακού Α.Ο.

Newsroom
01/09/2020 11:31
 
 
 

 

Την έναρξη των Ακαδημιών Στίβου του Πανναξιακού Α.Ο., αλλά και των προαγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων του χαιρετίζει το Τμήμα Στίβου του Συλλόγου.

Οι εγγραφές ξεκινούν από σήμερα και θα γίνονται καθημερινά από τις 17:00 μέχρι τις 19:30, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Πληροφορίες για την κατανομή των τμημάτων ανά ηλικία στα τηλέφωνα 6944652667 (Τομπάς Πλάτων) και 6946502510 (Θεοδοσίου Δημήτριος).

Για την είσοδο στο στάδιο και τις προπονήσεις θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα (αντισηπτικά χώρου, αποστάσεις μεταξύ των μικρών αθλητών) και μάσκες προσώπου μόνο για την είσοδο στο στάδιο και όχι για τις προπονήσεις. Επίσης, κάθε αθλητής θα πρέπει να έχει πιστοποιητικό από παιδίατρο για απουσία συμπτωμάτων covid.

Τέλος, τονίζεται ότι θα δημιουργηθούν τμήματα ανάλογα με τα αγωνίσματα ρίψεων, αλμάτων και δρόμων. Οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης των αγωνιστικών τμημάτων και των ακαδημιών θα ανακοινωθούν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησε όλους του χορηγούς της ομάδας που βοήθησαν την λειτουργία των τμημάτων την περασμένη αγωνιστική περίοδο και πρόσθεσε ότι «οι επιτυχίες της ομάδας στίβου μας καθιστούν περισσότερο υπεύθυνους και για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις πολύ καλές επιδόσεις των τμημάτων».

(Visited 86 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*