Δύσκολες ώρες για το Νόνι Λίμα

Newsroom
07/09/2020 01:57
 
 
 

 

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνάει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Νόνι Λίμα.

Όπως αναφέρει το Nea Smyrni News ο άλλοτε άσσος του Πανιώνιου υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση μετά την οποία παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του. Δίπλα του εκτός από τα παιδιά του οι συμπαίκτες του από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανιωνίου αλλά και οι φίλοι του από τη Νέα Σμύρνη, που με κάθε τρόπο προσπαθούν να στηρίξουν το Νόνι.

Δείτε τι αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:

«ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΝΙ ΛΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ-ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ
Ο αγαπημένος των φίλων του Πανιωνίου παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΝΟΝΙ ΛΙΜΑ υποβλήθηκε πρόσφατα σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση η οποία στην συνέχεια παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του.
Κοντά του βρέθηκαν οι συμπαίκτες του από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
Στην προσπάθεια τους να στηρίξουν τον ΝΟΝΙ προγραμμάτισαν φιλικό αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ για την οικονομική ενίσχυση του.
Ο αγώνας όμως λόγω μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ για να πραγματοποιηθεί σε ευθετότερο χρόνο όταν οι συνθήκες με την πανδημία το επιτρέψουν και σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.
Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών προτίθεται να ανοίξει Τραπεζικό Λογαριασμό για την ενίσχυση του ΝΟΝΙ ΛΙΜΑ ο αριθμός του οποίου σύντομα θα ανακοινωθεί».

Ο Νόνι Λίμα επί σειρά ετών έχει διατελέσει προπονητής του Πανναξιακού στο παρελθόν και το όνομα του έχει συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες της Ναξιακής ομάδας.

Ευχή όλων να πάνε όλα καλά με την υγεία του και σύντομα να επιστρέψει γερός και δυνατός στο «χορτάρι» που τόσο αγαπά.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΝΙ ΛΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ-ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΙ…

Gepostet von Nea Smyrni News am Sonntag, 6. September 2020

(Visited 1.263 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*