Ο Πανναξιακός ΑΟΝ προετοιμάζεται πυρωδώς και ανακοινώνει τα πρώτα φιλικά παιχνίδια

Newsroom
12/09/2020 18:07
 
 
 

 

Η διοίκηση και ο προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν έχουν προγραμματίσει φιλικούς αγώνες όπου οι αθλήτριες μετά από αποχή σχεδόν 6 μηνών θα βρεθούν και πάλι σε συνθήκες αγώνα ενώ παράλληλα θα μπορέσει το προπονητικό τιμ να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση των αθλητριών.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας Απόστολο Οικονόμου είναι ότι όλα τα κορίτσια ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προπονητικού τιμ και το βασικότερο όλων είναι ότι παρά την ένταση των προπονήσεων δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Εν αναμονή της Vicky Savard, της αθλήτριας που θα ολοκληρώσει το ρόστερ του Πανναξιακού στη θέση της ακραίας, έχουν προγραμματιστεί 2 αγώνες για τις 18-19 Σεπτεμβρίου με ΑΟ Αιγάλεω και ΑΟ Μαρκόπουλο αντίστοιχα.

Στη συνέχεια η ομάδα επιστρέφει στη Νάξο όπου θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Νάξου “Γιάννης Συμεώνογλου” που συνδιοργανώνει ο Πανναξιακος ΑΟΝ και ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων με φιλοξενούμενους τον Ολυμπιακό ΣΦΠ και τον ΑΟ Θήρας.

Η ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά επί Ναξιακού εδάφους την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 19:00 απέναντι στον Ολυμπιακό και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 19:00 κόντρα στον ΑΟ Θήρας. Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00 το ΔΑΚ Νάξου θα φιλοξενήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού ΣΦΠ με τον ΑΟ Θήρας.

(Visited 86 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*