ΠΑΣ Νάξου: Πέντε φιλικά, πέντε νίκες την Κυριακή

Newsroom
28/09/2020 11:47
 
 
 

 

Μια σειρά από φιλικούς αγώνες πραγματοποίησαν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, όλα σχεδόν τα τμήματα του ΠΑΣ Νάξου, που συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία των ομάδων και των αθλητών του, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

Συγκεκριμένα, στο ΔΑΚ Νάξου διεξήχθησαν οι φιλικοί αγώνες της Κ-15 με τον Πανναξιακό και αμέσως μετά της ανδρικής μας ομάδας με τον Αστέρα Τραγαίας.

Επίσης, τα τμήματα Κ-11 και Κ-13 επισκέφθηκαν το Φιλώτι για αγώνες με τα τμήματα του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Αναλυτικά έγιναν οι αναμετρήσεις:

Κ-13 ΠΑΣ Νάξου Α’ – Κ-14 ΑΜΣ Φιλωτίου
Κ-13 ΠΑΣ Νάξου Β – Κ13 ΑΜΣ Φιλωτίου
Κ-11 ΠΑΣ Νάξου – Κ-11 ΑΜΣ Φιλωτίου

Αν και τα αποτελέσματα σε τέτοιου είδους αγώνες περνάνε πάντα σε δεύτερη μοίρα, να σημειωθεί, ότι τα τμήματα του ΠΑΣ είχαν 5 στις 5 νίκες στα φιλικά.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως 70 αθλητές του αθλητικού σωματείου και 150 συνολικά, ηλικίας 9 έως 40 ετών, αλλά και δεκάδες προπονητές, γονείς και παράγοντες, πέρασαν μεγάλο μέρος της Κυριακή μακριά από έγνοιες, υπολογιστές, τηλεοράσεις απολαμβάνοντας ποδόσφαιρο και αθλητισμό!

Ο ΠΑΣ Νάξου ευχαριστεί τις διοικήσεις, τους προπονητές και τους αθλητές των τριών συλλόγων (ΑΜΣ Φιλωτίου, Πανναξιακό Α.Ο., Αστέρα Τραγαίας) του νησιού που όπως σημειώνει «συμβάλλουν στη διεξαγωγή αυτών των τόσο σημαντικών για τις προετοιμασίες των ομάδων μας αγώνων για την επίσημη πρεμιέρα των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου».

(Visited 115 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*