Ε.Π.Ο. προς ΕΠΣ Κυκλάδων: «Εκλογές μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου»

admin
01/12/2015 09:48
 
 
 

Μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου θα πρέπει να διενεργηθούν εκλογές στην Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, σύμφωνα με την Νομική Υπηρεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), η οποία απάντησε σε έγγραφο της Ε.Π.Σ. σχετικά με τον χρόνο της θητείας του παρόντος Δ.Σ.

Η Νομική Υπηρεσία της Ε.Π.Ο. συμπληρώνει, επίσης, ότι αν η άποψη της δεν βρίσκει σύμφωνους τους εμπλεκόμενους, για την επίλυση του ζητήματος που έχει ανακύψει, μπορούν να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο θέμα είχε ανακινηθεί από τον συνδυασμό του Χρήστου Καφτηράνη «Ώρα Ευθύνης Για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο», ο οποίος μετά το τελικό έγγραφο της Ε.Π.Ο., εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τον πρόεδρο της ΕΠΣ κ. Φρέρη να συγκαλέσει άμεσα το Δ.Σ. προκειμένου να οριστεί ημερομηνία εκλογών και να μην υπάρξουν δυσάρεστες επιπτώσεις στα σωματεία και τη λειτουργία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το τελικό έγγραφο της Ε.Π.Ο.

 

Η ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Καφτηράνη
Η κωλυσιεργία, η διαστρέβλωση και οι ανεπαρκείς δικαιολογίες έλαβαν τέλος. Η Νομική υπηρεσία της Ε.Π.Ο. απάντησε στο έγγραφο με τα ερωτήματα της Ε.Π.Σ. με νέο έγγραφο (τελικό) και δίνει τέλος στα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τη θητεία του Δ.Σ. και για το πότε πρέπει να γίνουν εκλογές. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη, όπως ακριβώς και η προηγούμενη.
Η θητεία του Δ.Σ., είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους, λήγει 17/12/2015, επομένως απαιτούνται νέες εκλογές. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν θα υπάρχει Δ.Σ. και τα σωματεία και η λειτουργία της Ε.Π.Σ. θα έρθουν αντιμέτωπα με δυσάρεστες επιπτώσεις.
Εμείς είχαμε δεσμευτεί ότι θα σεβαστούμε την όποια απάντηση της Νομικής υπηρεσίας της Ε.Π.Ο. και δεν θα βάλουμε την Ε.Π.Σ και τα Σωματεία σε περιπέτειες.
Καλούμε και την άλλη πλευρά (τους εκλεγμένους) να σεβαστεί το καταστατικό μας και την γνωμοδότηση της Ε.Π.Ο και ο πρόεδρος να συγκαλέσει άμεσα Δ.Σ. για τον ορισμό της ημερομηνίας των εκλογών. Το «κρυφτούλι» πρέπει να τελειώσει.

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*