Με ήττα στη Νέα Σμύρνη η πρεμιέρα του Πανναξιακού στη Γ΄ Εθνική (video)

Newsroom
19/10/2020 01:17
 
 
 

 

Πρεμιέρα με ήττα στη Γ’ Εθνική για τον Πανναξιακό ΑΟ στο παιχνίδι με την ιστορική ομάδα του  Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 4-1 κόντρα στον Πανναξιακό και μπήκαν με το δεξί στην κατηγορία.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης άνοιξε το σκορ μόλις στο 11 όταν μετά από σέντρα του Ζάχι ο Μούντριχας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο ισόπαλο 1-1, αφού ο Πανναξιακός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή από τον Καράι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος πήρε ξανά το προβάδισμα όταν μετά από ενέργεια ξανά του Ζάρι ο Ξύγκορος με προβολή έκανε το 2-1. Από εκεί και μετά η ομάδα της Νέας Σμύρνης έλεγξε το ματς.

Ο Κουτσάκης με δυνατό σουτ έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 έγραψε ο Μούντριχας με το δεύτερο τέρμα του στο ματς δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύργιμα.

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λαμψίας (80′ Παπαδόπουλος), Ζάχι, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Ξυγκόρος (80′ Ζαμάνης), Νίνο (63′ Κουτσάκης), Σταμάτης (71′ Δρίτσας), Γροντής, Μούντριχας.

Πανναξιακός (Χρήστος Πελέκης): Παπαδόπουλος, Καράι (57′ Πιτταράς), Τζατζάνας (57′ Σερμάδι), Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Τραγούδας, Ζαχαριουδάκης, Βαθρακοκοίλης (70′ Πλαστουργός), Κόντη (90′ Μακροπουλιώτης), Γκούφας.

(Visited 163 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*