1η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου για το 2016

admin
11/12/2015 14:01
 
 
 

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, στην οποία καλούνται να παραστούν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Σωματείου.

Η γενική συνέλευση έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί στην έδρα του Ν.Ο.Σ. στην Ερμούπολη (Νεώσοικος, Ακτή Καταδρομικού Έλλη 9), ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί ακριβώς μία εβδομάδα μετά, δηλαδή την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, την ίδια ως άνω ώρα και στον ίδιο τόπο (11:00 – Νεώσοικος).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

1ον Κατάθεση οικονομικού προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων της προσεχούς ετήσιας χρήσης 2016 προς έγκριση.

2ον Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός των απερχόμενων μελών του Συμβουλίου, λόγω λήξης θητείας και η σύνταξη της τελικής έκθεσης των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

3ον Η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη των νέων μελών του ΔΣ του Συλλόγου, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Καταστατικού του Ναυτικού Ομίλου και τη με αριθμό 3/12/14.10.2015 σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

4ον Η πρώτη ανακοίνωση – πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών.

5ον Συζήτηση και Κρίση για την τροποποίηση του καταστατικού του Ναυτικού Ομίλου σύμφωνα με το πεδίο δ, της παρ. 3 του άρθρου 10 του καταστατικού.

Η παρουσία των μελών είναι αναγκαία προκειμένου να υπάρξει η προβλεπόμενη εκ του καταστατικού απαρτία για τη λήψη αποφάσεων. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα να συμμετέχουν, να ψηφίζουν στη Γενική Συνέλευση, να εκλέγουν και να εκλέγονται στα Όργανα του Σωματείου, έχουν τα μέλη, μετά την πάροδο ενός έτους από την ημερομηνία εγγραφής τους, και εφόσον είναι «ταμειακώς εντάξει».

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*