Αγιασμός και κοπή πίτας για την ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού

admin
09/01/2016 10:35
 
 
 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελετή αγιασμού της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού Αθλητικού Όμιλου Νάξου από τον Πρωτοπρεσβύτερο Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου Χώρας Νάξου π. Κωνσταντίνο Κύλη στο ΔΑΚ Νάξου.

 

Δίπλα στον Πρόεδρο του συλλόγου κο. Σταμάτη Καπίρη βρέθηκαν οι κκ Νίκος Βαφίας και Αντώνης Ποσάντζης εκπροσωπώντας την διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Παρόντες στην τελετή ήταν σύσσωμη η ομάδα βόλεϊ, ο προπονητής Ζόραν Κόβαζιτς, η φυσικοθεραπεύτρια Δέσποινα Ηλιοπόυλου,  ο team manager της ομάδας Δημήτρης Βιτζηλαίος, ο φροντιστής της ομάδας Αποστόλης Ψώμαλης και το νέο μέλος στο προπονητικό τιμ Μπάμπης Ιωσηφίδης.

Αμέσως μετά την τελετή πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας της ομάδας βόλεϊ με το «τυχερο φλουρί» της βασιλόπιτας να το μοιράζονται τα κομμάτια του Χριστού και της Παναγίας.

Ο Πρόεδρος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή χρονιά με υγεία και σχολίασε σχετικά με το τυχερό φλουρί πως «…είναι καλός οιωνός για την ομάδα το ότι βρέθηκε ανάμεσα στα κομμάτια του Χριστού και της Παναγίας, θα μας προστατεύουν από τραυματισμούς και κακοτυχίες» ενώ σχετικά με το «δώρο» που θα συνόδευε τον τυχερό ή την τυχερή υποσχέθηκε πως»… ένα τραπέζι σε οικογενειακό κλίμα για όλη την ομάδα θα προγραμματιστεί για της επόμενες μέρες».

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*