Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο-ατζέντα του Πανναξιακού ΑΟ – Από τους πρώτους που το προμηθεύτηκαν ο Δημήτρης Λιανός

Newsroom
13/01/2021 11:11
 
 
 

 

Κυκλοφόρησαν τα ημερολόγια – ατζέντα 2021 του Πανναξιακού ΑΟ και η διοίκηση του Σωματείου καλεί τους πολίτες να τα προμηθευτούν ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τον Πανναξιακό.

Τα ημερολόγια έφτασαν και στο γραφείο του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού που τα παρέλαβε μαζί με τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Κατσαρά από τον πρόεδρο του Πανναξιακού ΑΟ Γιάννη Πολυχρονάκο.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟ:

Ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Λιανός και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Ευάγγελος Κατσαράς, παρέλαβαν από τον Πρόεδρο του Πανναξιακού Α.Ο., κ. Γιάννη Πολυχρονάκο τα νέα ημερολόγια-ατζέντες του Συλλόγου μας.
Τους ευχαριστούμε και ευελπιστούμε η τοπική αυτοδιοίκηση να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στα σωματεία του νησιού μας, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες κοινωνικά και υγειονομικά εποχές, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές της Νάξου.

Καλούμε όλους τους συντοπίτες μας και τους φιλάθλους του Πανναξιακού να προμηθευτούν την ατζέντα της αγαπημένης τους ομάδας, βάζοντας κι εκείνοι το λιθαράκι τους στην προσπάθεια του σωματείου.

(Visited 93 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*