Συγχαρητήρια του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην ομάδα Βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού

admin
23/01/2015 13:56
 
 
 

 

O αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, με σημερινή δήλωσή του, συγχαίρει τις αθλήτριες, τον προπονητή και τη Διοίκηση της ομάδας Βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού για τη πρόκρισή τους στους 8 του CEV Challenge Cup.

Όπως σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης, «ο Πανναξιακός κέρδισε άξια την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες βόλεϊ της Ευρώπης στο Challenge Cup και η εκπροσώπηση αυτή τιμά την Περιφέρειά μας. Οι σωστές επιλογές της διοίκησης, το ταλέντο και η σκληρή δουλειά των αθλητριών και του τεχνικού επιτελείου έφεραν μέσα σε λίγους μήνες αξιοζήλευτα αποτελέσματα».

«Τέτοια επιτεύγματα προσδίδουν θετικό αντίκτυπο σε όλο το ελληνικό βόλεϊ», προσθέτει ο κ. Λεονταρίτης «και αναδεικνύουν διεθνώς τη Νάξο, τις Κυκλάδες, το Νότιο Αιγαίο και την Ελλάδα αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά και σωστή οργάνωση μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», για να καταλήξει: «Η επιτυχία αυτή, καταξιώνει την ομάδα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το επίπεδο των υποχρεώσεών της. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για τη μέχρι τώρα μεγάλη πορεία, παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Εύχομαι οι νίκες να συνεχιστούν μέχρι την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τρόπαιου».

 

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*