1ο Rhodes Virtual Marathon: 15 Μαρτίου «ανοίγουν» οι εγγραφές

Newsroom
09/03/2021 19:11
 
 
 

Έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας και τη στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο Μαραθώνιος Ρόδου προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, να συμμετάσχουν με ασφάλεια στον 1ο Rhodes Virtual Marathon.

Ο Virtual αγώνας θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 9 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 9 Μαΐου και θα περιλαμβάνει Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και αγώνες δρόμου αποστάσεων 10 χλμ., 5 χλμ. και 2 χλμ.

Οι εγγραφές του αγώνα ξεκινούν την Δευτέρα 15 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 5 Μαΐου. Όσοι και όσες επιθυμούν να εγγραφούν, μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή SporthiveLive/RhodesVirtualMarathon και κάνουν την εγγραφή τους πατώντας στο κουμπί: Δήλωσε συμμετοχή/ SignUp, επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω πακέτα συμμετοχής:

*Το απλό πακέτο περιλαμβάνει:

– Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα.
– Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.
Κόστος: Δωρεάν.

 

*Το ενισχυμένο πακέτο περιλαμβάνει:

– Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα.
– Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.
– Αποστολή αναμνηστικού πακέτου συμμετοχής (μετάλλιο αγώνα, t-shirt και προσωπικός αριθμός συμμετοχής). Η αποστολή των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.
Κόστος:
*10€ για αποστολή του πακέτου εντός Ελλάδας.
*20€ για αποστολή του πακέτου εκτός Ελλάδας.

Όλοι οι δρομείς έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν ή να περπατήσουν την απόσταση που έχουν επιλέξει οποιαδήποτε στιγμή από την Παρασκευή 9 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 9 Μαΐου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Αφού ολοκληρώσει την προσπάθεια ο κάθε αθλητής, βγάζει μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή του (φωτογραφία από το smartwatch, την εφαρμογή του κινητού κτλ.) και την ανεβάζει μαζί με τον αριθμό συμμετοχής που έχει λάβει και την επίδοση του πατώντας το κουμπί [Ανέβασε το χρόνο σου/SubmitResults]στην εφαρμογή Sporthive Live/RhodesVirtualMarathon.

Ο καθένας έχει τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή, να τρέξει όσες φορές επιθυμεί την απόσταση και να βελτιώσει την επίδοσή του μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει ο αγώνας.
Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανανεώνονται καθημερινά. Την Κυριακή 9 Μαΐου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και το βράδυ θα οριστικοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα.

Σημειώνεται ότι όποιος επιθυμεί να λάβει μονάδες για το Abbott World Marathon Major από τον Rhodes Virtual Marathon, θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τον αγώνα μέσα σε 24 ώρες.

 

– Ο 1ος Rhodes Virtual Marathon διοργανώνεται από την ΑΜΚΕ Μαραθώνιος Ρόδου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ.

– Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα είναι όμιλος HHotels Collection και η Under Armour.

– Επίσημοι χορηγοί: iStorm, Mitsis Grand Hotel, Aegean Airlines, Blue Star Ferries.

(Visited 77 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*